Ολυμπιακός: Η παράδοση των φορ του στην Πλατεία! (pics, vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η παράδοση των φορ του στην Πλατεία! (pics, vids & poll)

bet365

Τα προηγούμενα δύο χρόνια ο Ολυμπιακός έχει φύγει νικητής από την έδρα του Πανιωνίου εξαιτίας της εκτελεστικής δεινότητας των επιθετικών του. Θα γίνει το ίδιο και φέτος;
Παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει εύκολα τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Υπάρχει όμως ένα σημαντικό στοιχείο σχετικά με το πως έχουν έρθει οι νίκες των Πειραιωτών τα δύο προηγούμενα χρόνια.
Πέρυσι ήταν Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου του 2018 όταν στην 4η αγωνιστική ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας. Σκόρερ στο ματς αυτό ήταν ο Χασάν, ο Αιγύπτιος φορ, με τέρμα στις καθυστερήσεις.
Πρόπερσι, στις 14 Οκτωβρίου του 2017, ήταν ένα πολύ καλό και συναρπαστικό ματς με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με σκορ 4-3. Στο παιχνίδι αυτό βρήκε δίχτυα δύο φορές ο Ιρανός άλλοτε φορ των κυανέρυθρων, ο Καρίμ Ανσαφιφάρντ. Στο ματς αυτό είχε βάλει γκολ και ο Ντουρμισάι, που ανήκει στον Ολυμπιακό πλέον αλλά παίζει δανεικός στο εξωτερικό. Μένει να φανεί λοιπόν εάν φέτος συνεχιστεί αυτή η παράδοση.
Η παράδοση των ερυθρόλευκων φορ να σκοράρουν και να δίνουν το διπλό στην ομάδα τους στην Πλατεία σε επίπεδο πρωταθλήματος. Να τονιστεί πως ο Ανσαριφάρντ συνεχίζει μετά την Φόρεστ την καριέρα του εκτός Ευρώπης, στην Σαλίγια. Στον Ολυμπιακό είχε παίξει 48 ματς και είχε 22 γκολ και 8 ασίστ. Στον Πανιώνιο είχε 51 αναμετρήσεις με 15 γκολ και 5 ασίστ. Ο 26χρονος Αιγύπτιος διεθνής από την άλλη είχε γυρίσει στην Μπράγκα ενώ μετά αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Ο Χασάν, τον οποίο ο Μαρτίνς εκτιμούσε και ήθελε να κρατήσει, είχε στον Ολυμπιακό 15 γκολ σε 32 ματς.
- Οι φωτογραφίες στην Gallery είναι από το επίσημο site της Super League 1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα