Γ. Σαββίδης: Μήνυμα σε Φερέιρα και παίκτες (pic)

Γ. Σαββίδης: Μήνυμα σε Φερέιρα και παίκτες (pic)

Gazzetta team
Γ. Σαββίδης: Μήνυμα σε Φερέιρα και παίκτες (pic)

bet365

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υιός του Ιβάν Σαββίδη έστειλε, μέσω των social media, διπλό μήνυμα προς τον Πορτογάλο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

Ο Γιώργης Σαββίδης έστειλε το δικό του «μήνυμα» στον Αμπέλ Φερέιρα, ενόψει των επερχόμενων παιχνιδιών στο πρωτάθλημα.

«Συγκέντρωσε όλη την δύναμη σου για να πετύχεις τους στόχους και τα όνειρα σου», για να συμπληρώσει: «Κάθε ένα παιχνίδι είναι ένας τελικός για εμάς. Θα πετύχουμε τους στόχους μας, όλοι μαζί», έγραψε απευθυνόμενος στον Πορτογάλο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε, μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης αναρτώντας την είδηση και ένα ανθρωπάκι να… τρέχει, συμπληρώνοντας σε νέο ποστάρισμα «ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα