Παναθηναϊκός: Με τον Δώνη δεν επηρεάζεται από τις διακοπές!

Παναθηναϊκός: Με τον Δώνη δεν επηρεάζεται από τις διακοπές!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Με τον Δώνη δεν επηρεάζεται από τις διακοπές!

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει το... αντίδοτο στην διακοπή των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο μετρά σχεδόν μόνο νίκες, παράδοση που θέλει να συνεχίσει και την Κυριακή στο Αγρίνιο.

Οι διακοπές στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων αποτελούσε διαχρονικό πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό. Ανεξάρτητα από την ποδοσφαιρική του έκδοση και την ποιότητά της, το «τριφύλλι» τα έβρισκε σκούρα στην επανέναρξη των αναμετρήσεων του για το πρωτάθλημα.

Γεγονός που έχει αλλάξει με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο, καθώς οι «πράσινοι» παρουσιάζονται ιδιαίτερα αποτελεσματικοί μετά τις διακοπές.

Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός είχε μόνο νίκες. Τέσσερα στα τέσσερα!

Πέρασε από την Λάρισα μετά την διακοπή του Σεπτεμβρίου, νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο σε εκείνη του Οκτωβρίου ενώ τον Νοέμβριο διέλυσε τον Απόλλωνα εντός έδρας με 5-1!

Την «ελαφρά ταξιαρχία» την νίκησε και μετά την διακοπή του Μαρτίου, αυτή την φορά 3-1 στην Ριζούπολη.

Το «4Χ4», πάντως, έσπασε στην πρώτη φετινή παύση, μιας και το «τριφύλλι» στις 15 Σεπτεμβρίου ηττήθηκε από τον Άρη, 4-0!

Στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην καλή παράδοση που έχει «χτίσει» χάρη στο 1-0 επί του Ατρομήτου και με τον Δώνη στον πάγκο μετρά 5 νίκες και μόλις 1 ήττα μετά από διακοπή πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Το βράδυ της Κυριακής στο Αγρίνιο, το «τριφύλλι» θέλει να επεκτείνει το σερί, σε μία έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται απέναντι στον πάντα δυσκολοκατάβλητο Παναιτωλικό, ο οποίος φέτος... καίγεται για βαθμούς στην μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα