Μία στο 93’, μία στο 88’ ο Ολυμπιακός στην πλατεία θα την πατήσει την παγίδα…

Μία στο 93’, μία στο 88’ ο Ολυμπιακός στην πλατεία θα την πατήσει την παγίδα…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο gazzetta τι παίζει για τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα του με τον Πανιώνιο.

Άλμπα - Ολυμπιακός με Live Streaming* & προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η επικαιρότητα στον Ολυμπιακό είναι οι εκατέρωθεν πολύ σκληρές δηλώσεις των Μαρινάκη και Κόκκαλη, μετά την εχθρική, όπως ευθέως την χαρακτήρισε η ΠΑΕ, ενέργεια του δεύτερου με την έκταση στο Ρέντη, όπου βρίσκεται το μεγάλο γήπεδο για τις προπονήσεις των παιδιών της Ακαδημίας.

Ένα πολύ δυσάρεστο για ολόκληρη την Ολυμπιακή οικογένεια σκηνικό που διαμορφώθηκε τώρα που ο Ολυμπιακός σήκωσε σκόνη απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και σε FIFA κι UEFA για τους άνισους όρους διεξαγωγής του ελληνικού πρωταθλήματος, ζητώντας την παρέμβαση τους ώστε να υπάρξει και πάλι στην Ελλάδα κανονικό ποδόσφαιρο.

Στα δικά μου μάτια, πάντως, το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή για τον Ολυμπιακό είναι να κερδίσει το Σάββατο τον Πανιώνιο! Εγώ έτσι το βλέπω. Βλέπω ένα παιχνίδι παγίδα, στην οποία ο Ολυμπιακός θα πέσει μέσα εάν δεν πάει στην πλατεία όπως πραγματικά απαιτούν οι συνθήκες του συγκεκριμένου αγώνα.

Εγώ ακούω βερεσέ και ότι ο Πανιώνιος φέτος δεν είναι καλός και ότι οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις σε διοικητικό επίπεδο και ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος κι ο γηπεδούχος είναι τελευταίος. Κι ίσα ίσα θεωρώ ότι όλα αυτά είναι που φτιάχνουν παγίδα το Σάββατο το βράδυ για τον Ολυμπιακό στην Νέα Σμύρνη. Σε συνδυασμό φυσικά με το ότι ο Ολυμπιακός τρεις ημέρες μετά έχει το μεγάλο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Τότεναμ στο Λονδίνο κι αμέσως ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραίσκάκη. Βάλτε κι ότι μόλις σήμερα μετά από 10 ημέρες μαζεύτηκαν όλοι οι παίκτες στο Ρέντη, αφού οι μισοί (13) έλειπαν με τις Εθνικές ομάδες, και θα αντιληφθείτε ότι το σενάριο είναι ιδανικό για γκέλα!

Αυτό που ξέρω είναι ένα πράγμα: ο Ολυμπιακός κέρδισε (1-0) τον Πανιώνιο πέρσι με ένα γκολ στο 93’ και πρόπερσι (4-3) με ένα γκολ στο 88’! Εμένα αυτά μου αρκούν για να αναδειχθεί η δυσκολία του αγώνα. Μήπως να υπενθυμίσω τα τρία τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων μέσα στο Καραϊσκάκη; Πέρσι το αποτέλεσμα ήταν 0-0 ως το 68’ κι ο Πανιώνιος στο τέλος κατέρρευσε. Πρόπερσι, ήταν Ολυμπιακός-Πανιώνιος 1-0 κι ένα χρόνο πριν ήταν Ολυμπιακός-Πανιώνιος 0-1. Εμένα όλα αυτά τα αποτελέσματα μου λένε ότι πρώτος ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει όπως πρέπει στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και δεύτερον ότι ο Πανιώνιος σκυλιάζει όταν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

Όπως ξέρω και κάτι άλλο: ο Πανιώνιος την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε μέσα στην Ξάνθη, εκεί όπου μία Κυριακή πριν ο Ολυμπιακός είχε αποτύχει παταγωδώς να φτάσει στο διπλό-παρεμπιπτόντως, εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Ξάνθη έχει μόνο ήττες και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό! Κοινώς, μόνο ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε την Ξάνθη.

Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αν ο Ολυμπιακός εμφανιστεί όπως εμφανίζεται φέτος γενικά εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (βλέπε σε Λάρισα, ΟΑΚΑ, Ξάνθη) το Σάββατο δεν θα κερδίσει τον Πανιώνιο και δεν θα πάει μόνος πρώτος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μία πέρσι στο 93’, μία πρόπερσι στο 88’, δεν θα σου κάνει η μπάλα το χατίρι συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.