Βαλμπουενά: «Στον Ολυμπιακό αισθάνθηκα αμέσως σαν στο σπίτι μου»!

Βαλμπουενά: «Στον Ολυμπιακό αισθάνθηκα αμέσως σαν στο σπίτι μου»!

Δημήτρης Τομαράς
Βαλμπουενά: «Στον Ολυμπιακό αισθάνθηκα αμέσως σαν στο σπίτι μου»!

bet365

Στην συνέντευξη στο γαλλικό δίκτυο RMC - το οποίο βρέθηκε και στην Ελλάδα και τις εγκαταστάσεις των Πειραιωτών - ο Ματιέ Βαλμπουενά μεταξύ άλλων μίλησε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και το πόσο καλά νιώθει στον σύλλογο.
Ο Γάλλος άσος σχολίασε σχετικά: «Αισθάνθηκα αμέσως σαν στο σπίτι μου (σ.σ. στον Ολυμπιακό). Οι άνθρωποι είναι απλοί και από την αρχή ήταν όλοι πολύ ζεστοί μαζί μου. Και εγώ και όλη η ομάδα συνολικά νομίζω κάναμε ένα τέλειο ξεκίνημα στην σεζόν. Ειλικρινά νομίζω πάμε πολύ καλά. Ο κόσμος μου δείχνει συνεχώς την αγάπη του και αυτό το χρειάζομαι. Θέλει να συνεχίσω έτσι: να παίζω και να διασκεδάζω. Είναι απαραίτητο αυτό στην ηλικία που βρίσκομαι».
Ακόμα επισήμανε για:
Το κλίμα στην Ελλάδα: Είναι τρομερό. Είναι το καλύτερο κλίμα που μπορείς να βρεις.
Την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού στην αρχή (σ.σ. τα προκριματικά): Δεν ήταν εύκολο. Ήταν μία αρκετά μακριά, περίπλοκη αγωνιστικά και όχι εύκολη διαδικασία. Όμως τα καταφέραμε.
Τον Κριστιάν Καρεμπέ: Εκπροσωπεί πολλά για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Έχει μεγάλο χάρισμα ως άνθρωπος και λόγω της μεγάλης καριέρας που είχε. Όταν τον χρειάζεσαι είναι εκεί και είναι πολύ σημαντικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα