Ολυμπιακός: Γκιγιέρμε και Βαλμπουενά στοχεύουν στην Τότεναμ, ο Λάζαρος θα είναι ΟΚ για ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Γκιγιέρμε και Βαλμπουενά στοχεύουν στην Τότεναμ, ο Λάζαρος θα είναι ΟΚ για ΠΑΟΚ

bet365

Ο Βραζιλιάνος με τον Γάλλο άσο λογικά θα τεθούν εκτός με τον Πανιώνιο για να μην επιβαρυνθούν και προορίζονται για Τότεναμ. Ο Λάζαρος θα είναι έτοιμος με τον ΠΑΟΚ.
Ο Γκιγιέρμε έχει το γνωστό θέμα του με την κόπωση και τις ενοχλήσεις του. Επειδή τα ματς που έρχονται μετά τον Πανιώνιο είναι κρίσιμα το πλέον πιθανό παραμένει ο Βραζιλιάνος χαφ να μείνει εκτός πλάνων με τον Πανιώνιο. Το ίδιο να συμβεί και με τον Βαλμπουενά. Και αυτό για να είναι έτοιμοι αμφότεροι να παίξουν με την Τότεναμ. Από την άλλη ο Λάζαρος αναμένεται να είναι δεδομένα ΟΚ για τον ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση της Τρίτης και ενόψει Τετάρτης πάντως ο Βαλμπουενά ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο αλλά σε πιο έντονους ρυθμούς.
Θεραπεία για λόγους κόπωσης έκανε ο Γκιγιέρμε ενώ το πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Έλληνες διεθνείς. Η προετοιμασία για τον Πανιώνιο θα συνεχιστεί την Τετάρτη με πρωινή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα