Πάνθηρες για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μας...»

Gazzetta team
Πάνθηρες για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μας...»

bet365

Με ανακοίνωση τους οι Πάνθηρες αναφέρονται στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ξεκαθαρίζουν πως οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας δεν είναι ευπρόσδεκτοι στη Νέα Σμύρνη.
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων:
Το Σάββατο ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης αγωνίζεται στο σπίτι του. Εκεί δηλαδή που περπατάμε, που συναντάμε τις παρέες μας, που πίνουμε τις μπύρες μας, που αθλούνται τα παιδιά μας... Εκεί που έχουμε τις ζωές μας.
Εμείς, οι οπαδοί του σημαιοφόρου της προσφυγιάς (όπως και σε κάθε άλλη ανακοίνωση τα τελευταία χρόνια) συνεχίζουμε να δηλώνουμε πως στηρίζουμε τις ελεύθερες μετακινήσεις των ανθρώπων στα γήπεδα (όπως και σε ολόκληρη την γη, βέβαια)! Ανοίγουμε το σπίτι μας (όπως το έχουμε αποδείξει πολλάκις) σε όλους τους οπαδούς και φιλάθλους που γουστάρουν να δουν την ομάδα τους, την δική μας ή απλά την μπαλίτσα σαν άθλημα, ως ουδέτεροι.
Στον οπαδικό χώρο όμως, δεν είναι όλοι άνθρωποι και απλά αρρωστάκια με την ομάδα τους, όπως και εμείς. Υπάρχουν και αυτοί που λειτουργούν χωρίς καμία μπέσα, κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους & καταπατούν κάθε δικαίωμα των υπολοίπων (είτε μέσα στο γήπεδο, είτε έξω από αυτό) και τις συμφωνίες. Με όλους αυτούς δεν θέλουμε καμία σχέση, καμία επικοινωνία και καμία ανταλλαγή, προφανώς! Όλοι αυτοί που έχουν καταντήσει το ποδόσφαιρό μας στο χαμηλότερο επίπεδο (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά) δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μας.
Εσείς στην Π.Α.Ε Πανιώνιος έχετε το μαχαίρι, εσείς και το καρπούζι. Δική σας η απόφαση αν θα έρθετε στο γήπεδο με παντελόνια ή θα ξεβρακωθείτε για ακόμα μια φορά. Η πιάτσα λέει κάτι περίεργα, κοιτάξτε μην ισχύουν.
Panthers Club 1983
Y.Γ. Ακόμα και σε αυτούς πέρυσι, είπαμε να τους δώσουμε την ευκαιρία. Ρισκάραμε δίνοντας στον 1ο γύρο εισιτήρια, με δική μας προτροπή. Σε βίντεο υπάρχει μια υπενθύμιση των όσων έγιναν στον 2ο γύρο και στην ουσία έστειλαν στο καλάθι των αχρήστων την συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα