Μπλόκαρε τον Γιώργο Σαββίδη στο instagram ο Λευτέρης Αυγενάκης

Μπλόκαρε τον Γιώργο Σαββίδη στο instagram ο Λευτέρης Αυγενάκης

Gazzetta team
Μπλόκαρε τον Γιώργο Σαββίδη στο instagram ο Λευτέρης Αυγενάκης

bet365

Την αντίδραση του Γιώργη Σαββίδη προκάλεσε η κίνηση του υφυπουργού Αθλητικού κ. Λευτέρη Αυγενάκη να «μπλοκάρει» τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ελλάδα - Φινλανδία με Super Derby προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γιώργης Σαββίδης δημοσιοποίησε την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη να «μπλοκάρει» τον λογαριασμό του στο Instagram.

Στις δύο, σχετικές με το θέμα, αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε: «Σοβαρή κίνηση, από σοβαρό υπουργό», ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Υπουργέ, δεν μπορείς να κρυφτείς από εμάς».

Λίγο αργότερα με νέα ανάρτησή του ο Γιώργης Σαββίδης αναφέρθηκε εκ νέου για το ζήτημα γράφοντας:

«Ο κύριος Αυγενάκης που αντιπροσωπεύει μια δημοκρατική κυβέρνηση, όχι μόνο διέγραψε ένα μη υβριστικό σχόλιο αλλά επίσης, όπως διαπίστωσα σήμερα, με μπλόκαρε στα social media. Συγχαρητήρια Υπουργέ.

Υ.Γ. Θα έπρεπε να ξέρετε ότι δεν έχει σημασία το πόσα μπλοκ κάνετε, η αλήθεια δεν μπορεί να θαφτεί, όπως έχει γίνει σε τόσες άλλες υποθέσεις.

Υ.Γ. 1 Είστε υπεύθυνος προς τους Έλληνες πολίτες για να εγγυηθείτε την διαφάνεια σε όλα τα αθλήματα και την διαλεύκανση όλων των υποθέσεων. Κάντε το ή παραιτηθείτε».


Την περασμένη εβδομάδα και με αφορμή το θέμα της επιστολής της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τον κ. Αυγενάκη και τα πολλά σχόλια που δέχθηκε στα social media, ο Γιώργης Σαββίδης είχε απευθυνθεί, μέσω των social media, προς τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον ρωτούσε:
«Γιατί σβήνετε όλα τα σχόλια που είναι κατά του Ολυμπιακού; Δεν υπάρχει δημοκρατία εδώ, όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του;»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα