Βόλος: Λύθηκε το συμβόλαιο του Ηλιόπουλου

Βόλος: Λύθηκε το συμβόλαιο του Ηλιόπουλου

Gazzetta team
Βόλος: Λύθηκε το συμβόλαιο του Ηλιόπουλου

bet365

Παρελθόν από τον Βόλο αποτελεί ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, ο οποίος έφτασε σε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός του Βόλου αποχωρεί από την ομάδα έχοντας πραγματοποιήσει τρεις συμμετοχές στη φετινή Super League και άλλη μία στο Κύπελλο με τον σύλλογο της Μαγνησίας.

Ο Ηλιόπουλος είχε μετακινηθεί στον Βόλο το καλοκαίρι του 2017, ενώ πέρυσι είχε συμβάλλει στην άνοδο με οκτώ γκολ και τρεις ασίστ σε 27 εμφανίσεις στη Football League.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο, έπειτα από επιθυμία του ίδιου για προσωπικούς λόγους, την οποία και αποδέχθηκε η διοίκηση της ΠΑΕ εκτιμώντας την προσφορά του στην ομάδα.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο για όσα πρόσφερε στην ομάδα στα δυόμιση χρόνια που ήταν μέλος της και του εύχεται ότι καλύτερο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στην επαγγελματική του καριέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα