Δούκας: «Στο DVD του Ολυμπιακού, υπάρχουν η φάση του Μπαράλες και το πέναλτι του ΟΦΗ;»

Gazzetta team
Δούκας: «Στο DVD του Ολυμπιακού, υπάρχουν η φάση του Μπαράλες και το πέναλτι του ΟΦΗ;»

bet365

Η νέα τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα περί αποχώρησής του από το πρωτάθλημα.

Προκριματικά Euro με Novi Specials & ενισχυμένες αποδόσεις

«Πριν από δυο χρόνια ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το μεταξύ μας παιχνίδι στην Τούμπα, φέτος εκδηλώνει πρόθεση αποχώρησης 15 μέρες πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι. Οπότε ο καθένας μπορεί να προβληματιστεί για την επόμενη κίνηση του…», σχολίασε σήμερα (17/11) ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μιλώντας στο OPEN TV.

Ο Λευτέρης Δούκας έθεσε μια σειρά από ερωτήματα απευθυνόμενος και προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη για τον οποίο διερωτήθηκε «αν ο Ολυμπιακός έχει κάποια ελαφρυντικά βρισκόμενος σε πανικό και προσπαθώντας ίσως να βρει άλλοθι για αφηγήματα τα οποία έχει διαψεύσει ο χρόνος, είναι πραγματικά εντυπωσιακό, πως ο κ. Αυγενάκης μέσα σε μια ώρα παρακαλώ, απάντησε στην επιστολή του Ολυμπιακού καλώντας τον σε συνάντηση. Γιατί από την διαρροή δεν προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη. Ο κ. Αυγενάκης ζήτησε από τον Ολυμπιακό να τον επισκεφτεί για να του δώσει διευκρινήσεις για την επιστολή. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που εδώ και πέντε μήνες δεν έχει τοποθετηθεί για την περίπτωση της επίθεσης στον ρέφερι Τζήλο. Δεν έχει πει κουβέντα, έχει δηλώσει αναρμόδιος, αντίθετα από ότι καταλαβαίνω δηλώνει αρμόδιος για φάσεις οφσάιντ και πέναλτι, είναι ένα θέμα αυτό και πιο μεγάλο..».

Επίσης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ πρόσθεσε αναφερόμενος στην κίνηση των «ερυθρόλευκων» ότι:

«Το αυτοδιοίκητο εννοείται πως ισχύει. Ο Ολυμπιακός μιλάει αόριστα, δεν γίνεται συγκεκριμένος, δίνοντας τα στοιχεία στη δημοσιότητα τα οποία επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του. Νομίζω ο κάθε νοήμων άνθρωπος αυτό θα περίμενε, όχι μόνο από τον Ολυμπιακό αλλά από οποιαδήποτε ομάδα θα έκανε τέτοια ενέργεια. Αρκείται σε μια συμβολική ενέργεια και διαρροές, οι οποίες δεν τεκμηριώνουν αυτά που αφήνει να εννοηθούν. Μιλάει για αλλοίωση του πρωταθλήματος λόγω της διαιτησίας, αναφέρεται σε κάποιο DVD το οποίο έχει ετοιμάσει αλλά το κρύβει, δεν το έχει δει κανένας, δεν είδε κανείς τις φάσεις, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό αλλοιώνουν το πρωτάθλημα. Το ερώτημα μου είναι γιατί δεν το δίνει στη δημοσιότητα; Το πιο απλά θα ήταν να δώσει τις εικόνες στη δημοσιότητα για να κριθεί ο Ολυμπιακός από την κοινή γνώμη. Διότι εάν δεν κάνω λάθος, στο μυαλό του μέσου φιλάθλου, οι πιο εξόφθαλμες φάσεις, προήλθαν από το πέναλτι του Μπαράλες στην πρώτη αγωνιστική και από το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του ΟΦΗ πάλι στο Καραϊσκάκης. Μιλάμε για τέσσερις βαθμούς… αυτές οι φάσεις άραγε υπάρχουν στο DVD; Εγώ πιστεύω πως όχι. Το σημαντικότερο που θα έπρεπε να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να δώσει το DVD στη δημοσιότητα, κάτι που προφανώς θα συνέβαινε εάν απευθυνόταν στις ποδοσφαιρικές αρχές και μάλλον δεν θα συμβεί τώρα που απευθύνεται στον κ. Αυγενάκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα