Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στον Άρη

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στον Άρη

Gazzetta team
Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης στον Άρη

bet365

Θόδωρος Καρυπίδης, Άγγελος Χαριστέας και Μίκαελ Ένινγκ συζήτησαν για τουλάχιστον τρεις ώρες επί αγωνιστικών θεμάτων στον Άρη, ενώ χαράχτηκε και η τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Αυτή η συνάντηση είχε προγραμματιστεί από τις αρχές της εβδομάδας, πραγματοποιήθηκε δεδομένου του ότι ο Γερμανός προπονητής έκλεισε έναν μήνα στην τεχνική ηγεσία του Άρη και φυσικά απέκτησε σαφή άποψη περί της αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας αλλά και του κάθε παίκτη. Τα συναισθήματα του Θόδωρου Καρυπίδη φάνηκαν μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, είναι προφανές ότι περιμένει περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές. Στη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα της πορείας αλλά και των αγωνιστικών επιδόσεων του Άρη, έγινε μια πρόχειρη αποτίμηση και είναι σαφές ότι άπαντες περιμένουν περισσότερα σε σχέση με την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει.

Σε ότι αφορά τη μεταγραφική περίοδο, ξεκάθαρες αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί. Ο τρόπος με τον οποίον θα κινηθεί ο Άρης θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα και από το πώς θα αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές στην εξάδα των αγώνων που ακολουθούν για το ελληνικό Πρωτάθλημα και οι οποίοι θεωρούνται (και είναι) κρίσιμοι για την υλοποίηση των στόχων. Θα εξαρτηθεί δηλαδή από το αν θα προκύψουν προτάσεις για τωρινούς παίκτες της ομάδας και φυσικά από τις αγωνιστικές επιδόσεις του καθενός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα