Αντωνίου: «Δεν έχω κόντρα με τον Βελλίδη, δεν με αφορά όλος αυτός ο ντόρος»

Gazzetta team
Αντωνίου: «Δεν έχω κόντρα με τον Βελλίδη, δεν με αφορά όλος αυτός ο ντόρος»

bet365

Για την επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας του Μάρκου Βελλίδη με τη Λαμία μίλησε ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος δήλωσε πως δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ του και του Έλληνα κίπερ.

Ο νυν προπονητής του Λεβαδειακού, Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για όσα συνέβησαν τον προηγούμενο μήνα στη Λαμία και τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου, μεταξύ των οποίων και το επεισόδιο του Μάρκου Βελλίδη με τη διοίκηση της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός, ερωτηθείς για τη δική του σχέση με τον Έλληαν γκολκίπερ, εστίασε στον επαγγελματισμό και των δύο τους ενώ ακόμη στάθηκε και στο δίλημμα Γιαννούλη ή Τσιμίκα για το αριστερό άκρο της Εθνικής Ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου στον Metropolis 95,5:

Για Γιαννούλη και Τσιμίκα: «Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος είναι καλύτερος από τους δύο γιατί είναι δύο πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι η Εθνική έχει βρει μετά από πολλά χρόνια δύο ισάξιους ποδοσφαιριστές να καλύπτουν την αριστερή πλευρά. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και ο σχηματισμός που παίζουν στις ομάδες τους. Ο ΠΑΟΚ με τον καινούργιο προπονητή παίζει με έναν διαφορετικό σχηματισμό όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, ο Γιαννούλης έχει πιο πολύ τον ρόλο του winger (σ.σ εξτρέμ) ενώ ο Μάτος παίζει ως τρίτο στόπερ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα ο Γιαννούλης να έχει περισσότερες επιθετικές αρμοδιότητες από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Νομίζω ότι του ταιριάζει πολύ αυτός ο ρόλος, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επιθετικός από την αριστερή πλευρά με πάρα πολύ καλή σέντρα, κίνηση στον χώρο και θεωρώ ότι η φετινή χρονιά για τον Γιαννούλη είναι τλειώς διαφορετική από πέρσι. Είναι πιο επιθετικός και του ταιριάζει καλύρερα ο ρόλος που του έχει αναθέσει ο Φερέιρα.

Οσον αφορά για τον Τσιμίκα, είναι και αυτός ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Παίζει σε πολύ υψηλό επιπέδο αφου βλέπουμε ότι κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και ιδιαίτερα κόντρα στην Μπάγερν. Και οι δύο τους είναι παίκτες οι οποίοι αξίζουν της προσοχής όλων και είναι πολύ δύσκολο για έναν προπονητή να πει ποιος είναι καλύτερος. Θεωρώ ότι αυτό που ξεχωρίζει κάποιον από τους δύο, είναι αυτά που κάνουν στο γήπεδο ύμφωνα με τις αρμοδιότητες που τους έχει δώσει ο προπονητής τους. Νομίζω όττι με τον σχηματισμό που παίζει ο Ολυμπιακός, ο Τσιμίκας είναι πολύ καλύτερος από την περσινή σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι αναταγωνίζεται έναν άλλο πολυ καλό Ελληνα μπακ, τον Κούτρη. Και ο Τσιμίκας και ο Γιαννούλης είναι εκπληκτικοί και μου είναι πολύ δύσκολο ως προπονητής να πω ποιος εκ των δύο είναι καλύτερος».

Για το αν έχει αφήσει πίσω του τον «τραυματικό» αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμία και όσα έγιναν: «Στο ποδόσφαιρο κοιτάς μόνο μπροστά. Αυτή τη στιγμή είμαι προπονητής του Λεβαδειακού και έχουμε στόχο την άνοδο στη Super League 1. Οσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, νομίζω δεν ήταν τραυματικό».

Για το αν τον κάλεσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου για να βγάλει τον Βελλίδη: «Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Βρισκόμαστε στην Ελλάδα και πολλές φορές βγάζουν τέτοια πράγματα προς τα έξω».

Για το ότι ο Βελλίδης υποστήριξε πως ήθελαν να τον βγάλουν: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα. Είμαι ένας προπονητής που κοιτάζω τη δουλειά μου, προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο γίνεται σε όποια ομάδα δουλεύω. Δεν είναι της παρούσης να συζητάω τέτοια πράγματα και σαν άνθρωπος και με το ήθος μου, αυτά είναι εκτός από μένα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά αποτελέσματα. Κι άλλες ομάδες δέχτηκαν πολλά γκολ μέσα στον ΠΑΟΚ και σε οποιαδήποτε ομάδα. Ολος αυτός ο ντόρος δεν αφορά εμένα».

Για το αν διατηρεί καλές σχέσεις με τον Βελλίδη μετά το ματς της Τούμπας: «Ο Βελλίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο συνεργάστηκα, έχει γράψει την ιστορία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ κόντρα μεταξύ μας. Είναι επαγγελματίας, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Συνεργαστήκαμε στη Λαμία και πλέον τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα