ΑΕΚ: Οι 10 «εντολές» του διαδικτύου (vid)

ΑΕΚ: Οι 10 «εντολές» του διαδικτύου (vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Οι 10 «εντολές» του διαδικτύου (vid)

bet365

Συνέχεια στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από την ΠΑΕ ΑΕΚ και παρουσίαση για ασφαλές διαδίκτυο από τον κ. Σφακιανάκη στα γραφεία της Ένωσης

Αναλυτικά όσα έγιναν και ειπώθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ασφαλές διαδίκτυο... Στην αίθουσα «Γ. Ξενάκης» παρουσία του ο ιδρυτής του διεθνούς ινστιτούτου κυβερνοασφάλειας, κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης εξήγησε όσα αφορούν το ασφαλές διαδίκτυο, ενώ οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης δημιούργησαν ένα βίντεο με τις 10 εντολές που πρέπει να ακολουθούν όλοι για την ασφαλή πλοήγηση στο ίντερνετ.

«Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που τρέχει τα τελευταία χρόνια, η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε ακόμη μια δράση, συνεργαζόμενη με το CSIi Institute, καθώς δέκα ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έφτιαξαν με τα κινητά τους τηλέφωνα ένα βίντεο σχετικά με τις «10 εντολές» που πρέπει να ακολουθούμε πιστά για την ασφαλή πλοήγησή μας στο διαδίκτυο.

Το εν λόγω βίντεο παρουσιάστηκε σε ειδική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/11) στα γραφεία της ΑΕΚ, στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης». Την παρουσίαση έκαναν η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, κ. Αγγελική Αρκάδη, ο διευθυντής επικοινωνίας, κ. Ανδρέας Δημάτος και ο ιδρυτής του διεθνούς ινστιτούτου κυβερνοασφάλειας, κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, αντιστράτηγος ε.α. και πρώην επικεφαλής στην διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αρχικά ο κ. Δημάτος τόνισε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Σφακιανάκη που βρίσκεται μαζί μας, σε αυτή την τέταρτη κατά σειρά δράση της ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με το CSIi, το οποίο ο ίδιος έχει ιδρύσει για την ορθή χρήση του διαδικτύου. Θα πάρουν τον λόγο η κ. Αρκάδη και ο κ. Σφακιανάκης και στη συνέχεια θα δούμε το βίντεο που ετοίμασαν με χαρά οι ποδοσφαιριστές τις ΑΕΚ».

Στην τοποθέτησή της η κ. Αρκάδη τόνισε: «Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον κ. Σφακιανάκη, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που εκτός των πολλών σημαντικών επιτευγμάτων του, είναι ο εμπνευστής και ο ιδρυτής του CSIi, για την πολλή καλή συνεργασία που έχουμε.

Αυτή η συνεργασία ξεκίνησε την περσινή σεζόν και συνεχίζεται. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που απασχολεί καθημερινά εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον πλανήτη, την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν γυρίσει ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρονται οι δέκα εντολές του ινστιτούτου για την ασφαλή πλοήγηση στο ίντερνετ».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Σφακιανάκης, ο οποίος τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους παράγοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά την κυρία Αρκάδη, η οποία μέσα από αγάπη και από έντονο επαγγελματισμό, κατόρθωσε σε συνεργασία μαζί μας να κάνουμε μια πολύ ωραία καμπάνια που ξεκίνησε πέρσι, συνεχίζεται φέτος και πιστεύω ότι θα διαρκέσει για χρόνια.

Το διαδίκτυο δεν τελειώνει, δυστυχώς έχει πολλά που πρέπει να προσέξει κανείς. Έχει πολλά θετικά να δώσει, έχει ελάχιστα αρνητικά, αλλά τα ελάχιστα αρνητικά είναι αυτά που θα πρέπει να μας απασχολούν. Ένας λόγος για τον οποίο είμαστε ένα κλικ πιο μπροστά από τους άλλους είναι ότι είμαστε καθημερινά στα προβλήματα των παιδιών μας, στα προβλήματα των γονέων και δεν κάνουμε καταγραφή, αλλά διαχείριση.

Αν ανατρέξετε στο σάιτ μας θα δείτε πόσα παιδιά βλέπουμε ανά μήνα, όχι ανά έτος. Θα καταλάβετε ποιους εμπιστεύονται τα παιδιά. Τα παιδιά έχουν ένα ένστικτο. Επειδή τους δώσαμε και τους δίνουμε καθημερινά την αγάπη, μας εμπιστεύονται. Μέσα από την πολύ ωραία συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με την ΑΕΚ βάλαμε τους δέκα κανόνες του διαδικτύου.

Μαζί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τους ποδοσφαιριστές κάναμε ένα πολύ ωραίο βίντεο και μέσα από αυτό θέλουμε να δείξουμε στα παιδιά μας τη σημασία που δίνουμε στο κομμάτι που λέγεται ασφάλεια στο διαδίκτυο».

Ακολούθησε η προβολή του βίντεο, το οποίο πρέπει να σημειωθεί ότι στην αγγλική του εκδοχή θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο διεθνές συνέδριο του EFDN, με την ΑΕΚ να έχει κληθεί να συμμετάσχει προκειμένου η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη να αναλύσει τις συγκεκριμένες δράσεις της ομάδας μας που έχουν προσελκύσει το διεθνές ενδιαφέρον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα