Ολυμπιακός: Το αφρικανικό δίδυμο του 33.3% των γκολ της ομάδας! (poll)

Ολυμπιακός: Το αφρικανικό δίδυμο του 33.3% των γκολ της ομάδας! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το αφρικανικό δίδυμο του 33.3% των γκολ της ομάδας! (poll)

bet365

Έχοντας φτάσει στα μέσα Νοεμβρίου οι Ελ Αραμπί και Σουντανί έχουν βάλει το 1/3 των γκολ του Ολυμπιακού, έχοντας εξελιχθεί στους πιο αποτελεσματικούς και αξιόπιστους επιθετικούς του.

Προκριματικά Euro με Novi Specials & ενισχυμένες αποδόσεις (21+)

Ο Χιλάλ Σουντανί μετά το παιχνίδι της SL1 με τον Ατρόμητο είναι ο Νο1 σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και 2ος συνολικά πίσω από τον Ελ Αραμπί. Ο Γαλλομαροκινός άσος από την πλευρά του έχει 7 γκολ και 3 ασίστ σε 16 αγώνες και συνεχίζει να έχει στο πρωτάθλημα τον καλύτερο συντελεστή σε αναλογία γκολ με τελικές. Η συνεργασία των Σουντανί - Ελ Αραμπί είναι πάντα πολύ καλή και το αγωνιστικό δέσιμό τους είναι δυνατό, κάτι που έχουμε αποτυπώσει και παλαιότερα.

Συνεχίζουν φυσικά να είναι οι πιο αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί επιθετικοί της ομάδας του Μαρτίνς. Ο Αλγερινός Σουντανί που είναι και 2ος σκόρερ συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει 5 γκολ και 1 ασίστ σε 9 αναμετρήσεις. Οι δυό τους έχουν το 1/3 των γκολ των Πειραιωτών με 12 από τα 36. Αυτό μεταφράζεται σε ένα ποσοστό 33.3%! Σχετικά πάντως με τις στατιστικές κατηγορίες ο Ολυμπιακός έχει την πρωτιά στις πάσες με τις 120 του Γκιγιέρμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.
- ΟΙ ΤΟΠ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE:
Ελ Αραμπί 3 γκολ σε 7 αγώνες
Σεμέδο 3 γκολ σε 10 αγώνες
Γκιγιέρμε 3 γκολ σε 9 αγώνες
- ΟΙ ΤΟΠ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ:
Ελ Αραμπί 7 γκολ σε 16 αγώνες
Σουντανί 5 γκολ σε 9 αγώνες
Βαλμπουενά 4 γκολ σε 15 αγώνες
Γκερέρο 4 γκολ σε 17 αγώνες
Σεμέδο 4 γκολ σε 18 αγώνες
Γκιγιέρμε 4 γκολ σε 19 αγώνες
- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα