Παναθηναϊκός: Ο ΑΠΟΕΛ αποχαιρέτισε με ευχαριστίες τον Σάμιο!

Παναθηναϊκός: Ο ΑΠΟΕΛ αποχαιρέτισε με ευχαριστίες τον Σάμιο!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο ΑΠΟΕΛ αποχαιρέτισε με ευχαριστίες τον Σάμιο!

bet365

Ο Βαγγέλης Σάμιος θα είναι ο επόμενος αρχιπροπονητής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα κόουτς.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Σάμιο για την θέση του αρχιπροπονητή των ακαδημιών, με τον έμπειρο προπονητή να αποχωρεί από το ΑΠΟΕΛ. Ο κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε το «διαζύγιο» και είχε μόνο κολακευτικά λόγια να πει για τον Σάμιο!

H ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει ότι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ Βαγγέλης Σάμιος έχει δώσει σήμερα την παραίτηση του, η οποία έγινε αποδεχτή. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί στις 30/11/2019.

Ο κ. Σάμιος ανέλαβε Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας σε μια δύσκολη περίοδο το 2017. Με τον επαγγελματισμό και την προσωπικότητα του σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε το προσωπικό της ακαδημίας, ποδοσφαιριστές και γονείς και κατά γενική ομολογία προχώρησε σε σημαντικές τομές στην οργάνωση και την εικόνα της Ακαδημίας γενικά.

Σημαντικό σημείο αναφοράς της πορείας του κ. Σάμιου στο ΑΠΟΕΛ αποτέλεσε η απόφαση του να αναλάβει διπλό ρόλο τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας και προπονητή της Κ19 με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Δυστυχώς η απόσταση από την οικογένεια του σε συνδυασμό με επαγγελματική πρόταση που έχει δεχθεί από ομάδα της Ελλάδας χωρίζει τον κοινό μας δρόμο.

Μας αφήνει όμως γερές βάσεις για να συνεχίσουμε την δουλειά που ξεκινήσαμε και που όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ οραματίζεται για της ακαδημίες του.

Ευχόμαστε στον κ. Σάμιο ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η ακαδημία θα προχωρήσει με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας όπως λειτουργεί μέχρι και σήμερα και με την συμβολή του προσωπικού μας και την εκπαίδευση που προσφέρουμε στους αθλητές μας, συνεχίζουμε με επαγγελματισμό και προσήλωση στους στόχους μας.

Η Ακαδημία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει ότι Τεχνικός υπεύθυνος των αγωνιστικών ομάδων και προπονητής της Κ19 από την 1η Δεκεμβρίου αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Γράμμος, ο οποίος ήταν και άμεσος βοηθός του κ. Σάμιου μέχρι σήμερα.

Το κενό που δημιουργείται σε σχέση με την αναπλήρωση του προπονητή της Κ17, πόστο που κατείχε ο κ. Γράμμος, θα αναπληρωθεί και θα ανακοινωθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα