Λάζαρος: Η πρώτη εσωτερική μεταγραφή του Μαρτίνς! (pics & poll)

Λάζαρος: Η πρώτη εσωτερική μεταγραφή του Μαρτίνς! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Λάζαρος: Η πρώτη εσωτερική μεταγραφή του Μαρτίνς! (pics & poll)

bet365

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός μετά από ένα οκτάμηνο πόνου, μεγάλης προσπάθειας και δύο (νέων) τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα επιστρέφει για να αποτελέσει ένα έξτρα επιθετικό όπλο του Μαρτίνς.
Ήταν ένας μεγάλος... Γολγοθάς για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό που ξεκίνησε από πέρυσι τον Φλεβάρη για να φτάσουμε στο σήμερα. Σχεδόν οκτώ μήνες μετά με πόνους, ενοχλήσεις, μεγάλη προσπάθεια και δύο ατυχίες με τραυματισμούς (σ.σ. θλάσεις) το προηγούμενο διάστημα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονείται πια κανονικά και θέλει να επανέλθει πλήρως και σε αγωνιστικούς ρυθμούς στο προσεχές διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο άλλοτε διεθνής άσος έκανε προπονήσεις ακόμα και τις ημέρες που είχε δώσει ρεπό ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών και γενικά έχει προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε.
Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν αναφέρουν πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα προλάβει να παίξει ματς με τον Ολυμπιακό μες στον Δεκέμβριο. Ο ίδιος έχει πεισμώσει πολύ διότι θέλει να αποδείξει σε όλους ότι έχει ακόμα πράγματα να δώσει στον Ολυμπιακό. Από την μεριά του ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως με το αγωνιστικό come back του θα είναι σαν να κάνει μία εσωτερική μεταγραφή. Έναν παίκτη που μπορεί να παίξει ακραίος, πίσω από τον φορ αλλά και επιθετικός. Μία έξτρα λύση που μπορεί να του δώσει γκολ και ασίστ.
Να τονίσουμε πως ο Λάζαρος στον Ολυμπιακό σε 26 ματς είχε 9 γκολ και 1 ασίστ ενώ πέρυσι είχε μπει πολύ δυνατά και καλά στην χρονιά. Την περασμένη σεζόν ο Λάζαρος χρησιμοποιήθηκε σε 15 ματς ως ακραίος και σε 3 ως επιθετικός. Τα περισσότερα γκολ του τα έβαλε ως ακραίος επιθετικός πάντως με τον Ολυμπιακό. Με την επάνοδο του Λάζαρου ο Ολυμπιακός θα έχει έναν... μπουκαδόρο παίκτη, δυνατό και με εμπειρία και ποιότητα που μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Λάζαρος επίσης νιώθει μέσα του ότι θέλει να κάνει και ένα μεγάλο και καλό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
- Τα stats στην Gallery είναι από το Transfermarkt.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα