ΠΑΟΚ: Δύο με τρεις μήνες εκτός ο Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Δύο με τρεις μήνες εκτός ο Ζαμπά

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δύο με τρεις μήνες εκτός ο Ζαμπά

bet365

Ρήξη έσω μηνίσκου έχει υποστεί τελικά ο Λέο Ζαμπά, με τον Βραζιλιάνο άσο του ΠΑΟΚ να μένει εκτός για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες.

Ο Ζαμπά τραυματίστηκε στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Δόξα Δράμας και απέφυγε τα χειρότερα καθώς υπήρχαν φόβοι ακόμα και για ρήξη χιαστών.

Τελικά η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου χωρίς να υπάρχει καμία ζημιά στους συνδέσμους του.

Η αποθεραπεία του εκτιμάται ότι θα διαρκέσει από δύο ως τρεις μήνες, όπως ανέφερε σε ενημέρωσή του ο ΠΑΟΚ:

«Ο Λέο Ζαμπά μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο.

Τ’ αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου με αποκόλληση του πρόσθιου κέρατος, δίχως να έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους.

Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί ήδη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή στο σημείο του τραυματισμού και να ληφθεί η απόφαση για την πορεία της αποθεραπείας του που υπολογίζεται να τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου 2-3 μήνες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα