Μποροβήλος: «Ο καθένας μας να συνδράμει όπως μπορεί»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Ο καθένας μας να συνδράμει όπως μπορεί»

bet365

Στο φιλικό της Πέμπτης με την ΕΠΣ Αρκαδίας για την ενίσχυση του 17χρονου Πέτρου από την Μεγαλόπολη στάθηκε ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, τονίζοντας πως ο καθένας πρέπει να συνδράμει όπως μπορεί.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας στον Radio Arcadia 93.8: «Αυτές οι περιπτώσεις, δεν είναι περιπτώσεις ούτε για διαφήμιση του σωματείου, ούτε για διαφήμιση της από κοινού προσπάθειας που γίνεται από αρκετούς φορείς. Ο καθένας από εμάς μπορεί να βρεθεί σ' αυτή τη κατάσταση. Το τονίζω αυτό, ο καθένας από εμάς. Και να χρειαστεί τη βοήθεια των συνανθρώπων μας. Νομίζω ότι είναι υποχρέωση της ομάδας μας λοιπόν, τη στιγμή που μιλάμε για ένα παιδί από την Αρκαδία, να συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται. Πρέπει ο καθένας μας να συνδράμει όπως μπορεί. Μέσα από τη συχνότητα σας, καλώ τον φίλαθλο κόσμο της Αρκαδίας, αλλά όχι μόνο αυτόν, να έρθουν στο αυριανό παιχνίδι, που θα είναι διαφορετικό. Είναι ένα παιχνίδι, που δεν θα παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν σ' αυτό πόδόσφαιρο. Θα έρθουν για έναν ιερό σκόπο και νομίζω ότι δεν αρκεί μόνο να έρθουν απλά στο γήπεδο. Ο καθένας πρέπει να διαδώσει την είδηση ώστε να υπάρχει ένα καλό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα