ΠΑΟΚ: Φόβοι για σοβαρή ζημιά του Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Φόβοι για σοβαρή ζημιά του Ζαμπά

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Φόβοι για σοβαρή ζημιά του Ζαμπά

bet365

Έντονη ανησυχία υπάρχει στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ αναφορικά με το μέγεθος του προβλήματος στο δεξί γόνατο του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Αρμενία - Ελλάδα με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr.

Ο Λέο Ζαμπά τραυματίστηκε προς το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Δόξα Δράμας και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον γιατρό της ομάδας, Μανόλη Παπακώστα, αλλά και τον αρχηγό της, Αντρέ Βιεϊρίνια από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μια σοβαρή κάκωση στο δεξί γόνατο του Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος αναχώρησε με συνοδεία ανθρώπου της ομάδας για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποβληθεί άμεσα μαγνητική τομογραφία.

Η ανησυχία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπορεί και να έχει πειραχτεί ο χιαστός του δεξιού ποδιού του κάτι που θα εξακριβωθεί μετά το πέρας των ιατρικών εξετάσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα