Μποροβήλος: «Μην χρησιμοποιήσω καμιά πιο βαριά έκφραση»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Μην χρησιμοποιήσω καμιά πιο βαριά έκφραση»

bet365

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης έδειξε προβληματισμένος από τον τρόπο που χρησιμοποιείται το VAR στην Ελλάδα
Για το VAR μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης στον «Radio Arcadia 93.8». «Το πρόβλημα με το VAR δεν είναι η συσκευή αλλά ο έμψυχος παράγοντας. Οι άνθρωποι που καλούνται να το διαχειριστούν και να πάρουν αποφάσεις με τη βοήθεια του VAR. Διότι, είναι σαν να διαθέτουμε ένα τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί να μας κάνει ταξίδια γρήγορα και ασφαλή, αυτός όμως ο οποίος καλείται να το οδηγήσει, έχει θέματα, για να μην χρησιμοποιήσω καμιά πιο βαριά έκφραση. Τελικά, όχι μόνο το αυτοκίνητο δεν μας εξυπηρετεί σε τίποτα αλλά βγαίνει κι εκτός δρόμου. Θέλω να πω ότι η χρήση του VAR δημιουργεί προβλήματα κάτι που είχα επισημάνει πριν ακόμα ξεκινήσει να χρησιμοποιείται το VAR», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Η χρήση του δεν πρέπει να γίνεται αλόγιστα και να μετατρέπει το όμορφο άθλημα του ποδοσφαίρου σε τηλεοπτικό προϊόν στο γήπεδο. Οι αποφάσεις πρέπει να είναι γρήγορες και σε λίγες περιπτώσεις. Το VAR είναι ένα εργαλείο που μπήκε να βοηθήσει. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η χρήση να είναι σωστή, ειδάλλως είναι κάτι που αποδομεί την ομορφιά του ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα