Λαμία: Ο Βύντρα θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων

Gazzetta team
Λαμία: Ο Βύντρα θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων

bet365

Όπως ανακοίνωσε η Super League, ο Λουκάς Βύντρα θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων καθώς είναι ο ποδοσφαιριστής της συνέντευξης της εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αμυντικός της Λαμίας Λουκάς Βύντρα θα απαντήσει σε ερωτήσεις των φιλάθλων, στο πλαίσιο της συνέντευξης της εβδομάδας που διοργανώνει η Super League.

Στείλτε την ερώτησή σας μέχρι και την Τρίτη 19 Νοεμβρίου (και ώρα 14:00) στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, στο e-mail [email protected] με τίτλο "ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΥΝΤΡΑ", δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail, κινητό τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμό σας.

Θα ακολουθήσει κλήρωση και ένας τυχερός φίλαθλος θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Λουκά Βύντρα, προσφορά της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα