Η ΑΕΚ στο 13ο συνέδριο του EFDN στη Βαρκελώνη

Η ΑΕΚ στο 13ο συνέδριο του EFDN στη Βαρκελώνη

Gazzetta team
Η ΑΕΚ στο 13ο συνέδριο του EFDN στη Βαρκελώνη

bet365

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ Αγγελική Αρκάδη θα εκπροσωπήσει την Ένωση στο 13ο συνέδριο του EFDN από τις 18 ως τις 20 Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, που θα εκπροσωπηθεί από τη γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, κ. Αγγελική Αρκάδη θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 18, 19 και 20 Νοεμβρίου στο «Auditori 1899» στο Camp Nou της Μπαρτσελόνα το 13ο συνέδριο του EFDN (European Football for Development Network) με αντικείμενο την εταιρική κοινωνική ευθύνη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο (CSR IN EUROPEAN FOOTBALL) και τις δράσεις των ευρωπαϊκών ομάδων προς αυτή την κατεύθυνση.

Εκτός από την ΑΕΚ και την Αγγελική Αρκάδη, η οποία θα αναλύσει στην ομιλία της στο συνέδριο του EFDN τις κοινωνικές δράσεις της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και κυρίως το πρόγραμμά της σε συνεργασία με το CSIi Institute για την προστασία από τους κινδύνους του διαδικτύου (ενσωματωμένο στην κιτρινόμαυρη παρουσίαση θα είναι και το video που έχουν ετοιμάσει οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με τον δεκάλογο προστασίας για το διαδίκτυο του CSIi (Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας με επικεφαλής τον κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη) ομιλητές στο 13ο συνέδριο του EFDN θα είναι ακόμα εκπρόσωποι από την οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα και από Γιουβέντους, Τσέλσι, Μαρσέιγ, Νιούκαστλ, Λίβερπουλ, Σαχτάρ, Ρέιντζερς και Σέλτικ.

Το συνέδριο θα ανοίξει τις πύλες του το απόγευμα της Δευτέρας με τη γενική συνέλευση των μελών του EFDN στην οποία θα αναλυθούν οι σύγχρονες τάσεις στο CSR (Corporate Social Responsibility) και την Τρίτη θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις και οι αναλύσεις των επιλεγμένων ομιλητών του συνεδρίου ανάμεσα στους οποίους θα είναι και η Αγγελική Αρκάδη εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΑΕΚ σε ένα από τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά συνέδρια με το συγκεκριμένο αντικείμενο της ανάπτυξης της κοινωνικής ευαισθησίας μέσω του ποδοσφαίρου. Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου θα παρουσιασθούν οι επόμενες κοινές δράσεις των μελών του EFDN».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα