Βετεράνοι Ολυμπιακού: Έπαιξαν το ματς Νο 671

Βετεράνοι Ολυμπιακού: Έπαιξαν το ματς Νο 671

Δημήτρης Τομαράς
Βετεράνοι Ολυμπιακού: Έπαιξαν το ματς Νο 671

bet365

Με το υπ' αριθμόν 671 φιλικό παιχνίδι του ο Σύνδεσμος Βετεράνων της ομάδας του Ολυμπιακού έστειλε για ακόμα μία φορά μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.
Η ομάδα Βετεράνων του συλλόγου του Ολυμπιακού αγωνίστηκε απέναντι στον ΑΟ Βύρωνα στο γήπεδο της Εργάνης, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βύρωνος ενώ η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκλονιστική. Ο Σύνδεσμος των παλαίμαχων άσων του Ολυμπιακού τίμησε τον Δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατοπόδη, τον πρόεδρο του ΑΟ Βύρωνα, Γιώργο Δημάκη όπως και τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Τσαβαλιά. Από την πλευρά των Βετεράνων τιμητικές βραβεύσεις παρέλαβαν οι Γιώργος Δαρίβας, Γιάννης Γκαϊτατζής και Αντώνης Γλύκας.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν και πάλι αρωγός στη σπουδαία πρωτοβουλία του Συνδέσμου, διαθέτοντας το πούλμαν του συλλόγου για την μετακίνηση των Βετεράνων. Για την ιστορία, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη του Ολυμπιακού, με σκορ 11-2. Πέντε γκολ πέτυχε ο Γεωργουδάκης, τρία ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (το ένα εντυπωσιακότερο από το άλλο), δύο ο Σιδέρης ενώ ο Σίνισα Γκόγκιτς σκόραρε μία φορά και μοίρασε επτά ασίστ.
Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο σε εστιατόριο της περιοχής, ενώ παρόντες ήταν ακόμα οι Γκαϊτατζής, Αγγελής, Παππάς, Λεβαντής, Αρζινός, Φώσκολος καθώς και οι φροντιστές Ρηγούτσος, Τουργέρογλου. Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 25 Νοεμβρίου και την Αργυρούπολη, όταν θα αγωνιστούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Ο καλός Σαμαρείτης».
Η βασική 11άδα του Ολυμπιακού: Κελεσίδης, Κουμαριάς, Κασδοβασίλης, Σιδέρης, Καλαμάρας, Παχατουρίδης, Κοκολάκης, Λουτσιάνο, Γεωργουδάκης, Γκόγκιτς & Βαΐτσης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Ασπρογέρακας, Μπαρμπαρής, Καλτσάς, Γλύκας, Δαμιανίδης, Σταυρόπουλος, Κοτάκης, Κτενάς, Βασιλειάδης, Γαϊτανάρος, Βέλλιος, Παναούσης & Παπασωτηρίου. Διαιτητές και βοηθοί ήταν οι: Γιαννακουδάκης, Ζάχαρης, Βουτσαράς, Μπέγκος & Παναγιωτακόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα