Γρηγορίου: «Φτάσαμε δέκατη αγωνιστική για την κακή μας μέρα»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Φτάσαμε δέκατη αγωνιστική για την κακή μας μέρα»

bet365

Ως ένα κακό παιχνίδι, το πρώτο στη σεζόν, χαρακτήρισε ο Μιχάλης Γρηγορίου την ήττα από τη Λαμία με 3-0, τονίζοντας ότι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Ξέραμε ποια θα είναι η μορφή του παιχνιδιού, Την αναλύσαμε όλη την βδομάδα. Η Λαμία μπόρεσε να προηγηθεί. Από εκείνο το σημείο αλλάξαμε πολλά πράγματα και σχήματα, αλλά δεν βρίσκαμε τις λύσεις. Ήταν μια κακή ημέρα για μας.

Φτάσαμε 10η αγωνιστική και ήρθε η κακή εμφάνιση. Δυστυχώς για εμάς γιατί θέλαμε να κερδίσουμε και να αναρριχηθούμε μετά από πολλά χρόνια στην τρίτη θέση. Δεν θα σταθούμε ιδιαίτερα όμως σε αυτό το αποτέλεσμα, είναι κάτι που είχα τονίσει και μετά από μεγάλες νίκες, το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος.

Ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια. Νιώθει ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα μαζί. Θα προσπαθήσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για να τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα