Ολυμπιακός: Η αγνή και ανιδιοτελής αγάπη του Δημήτρη είναι «οδηγός» για όλους! (vids)

Ολυμπιακός: Η αγνή και ανιδιοτελής αγάπη του Δημήτρη είναι «οδηγός» για όλους! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η αγνή και ανιδιοτελής αγάπη του Δημήτρη είναι «οδηγός» για όλους! (vids)

bet365

Ο Παραολυμπιονίκης Δημήτρης Αμπατζής παρέδωσε μαθήματα ζωής και αγάπης προς έναν σύλλογο το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός στο πρόσωπό του τίμησε την αγνή και ουσιαστική στήριξη στην ομάδα.
Ο 43χρονος Παραολυμπιονίκης, Δημήτρης Αμπατζής, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας του Ολυμπιακού, αποτελεί μία τρανή απόδειξη του πως είναι να αγαπάς βαθιά, ειλικρινά και ανιδιοτελώς την ομάδα σου. Για τον Αμπατζή δεν ήταν μόνο ότι βραβεύτηκε μόνο από τους Πειραιώτες και τον Κώστα Φορτούνη για την αφοσίωσή του και την αγάπη του στην ομάδα. Βραβεύτηκε για όσα όλα πρεσβεύει: πίστη, αυταπάρνηση και να μπορείς να υπερνικάς όλες τις αντιξοότητες και να πετυχαίνεις. Εκτός από την βράβευσή του ήταν και εκείνος που επελέγη να λάβει μέρος στην μέθοδο παρουσίασης ποδοσφαιρικού αγώνα σε τυφλό φίλαθλο με φωνητική περιγραφή και ταυτόχρονη απτική υποστήριξη επί ειδικού τρισδιάστατου ανάγλυφου μοντέλου γηπέδου ποδοσφαίρου. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο, της εν εξελίξει έρευνας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστήμιου υπό τον Αναπληρωτή Καθηγητή Μανόλη Μαραβελάκη, σε συνεργασία με τον νομικό Τάκη Αλεξανδράκη.
Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης παλιός ποδοσφαιριστής και αυτός με μεγάλες επιτυχίες στην Εθνική ομάδα είναι ένα παιδί που ξέρει και καταλαβαίνει πολύ καλά το τι σημαίνει γήπεδο.
Ο Δημήτρης χρόνια τώρα βλέπει τον Ολυμπιακό με τα μάτια της ψυχής του. Μιλώντας για την μεγάλη του αγάπη είπε κάτι τόσο απλό αλλά συνάμα τόσο δυνατό: «Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα». Ο Δημήτρης είναι το απόλυτο παράδειγμα αγνής και ανιδιοτελούς αγάπης προς έναν σύλλογο. Το απόλυτο παράδειγμα το πως ένας άνθρωπος μπορεί να είναι δεμένος με μία ομάδα και να στηρίζει τόσο βαθιά και ειλικρινά. Να περιμένει πως και πως να μπει στις εξέδρες και να νιώσει την ατμόσφαιρα. Την κερκίδα πριν το ματς αλλά και στην διάρκειά του και φυσικά να αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία να ξαναδεί στα γήπεδα ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ίνδαλμά του από τον σημερινό Ολυμπιακό, τον Κώστα Φορτούνη. Ο Δημήτρης με την στάση του και την συμπεριφορά του αποτελεί παράδειγμα και «οδηγό» για όλους. Αναμφίβολα η σημερινή κοινωνία έχει ανάγκη από πολύ περισσότερους Δημήτρηδες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα