ΑΕΚ: Το ειρωνικό χειροκρότημα του Λιβάια μετά τη χαμένη ευκαιρία του Ολιβέιρα (vid)

ΑΕΚ: Το ειρωνικό χειροκρότημα του Λιβάια μετά τη χαμένη ευκαιρία του Ολιβέιρα (vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Το ειρωνικό χειροκρότημα του Λιβάια μετά τη χαμένη ευκαιρία του Ολιβέιρα (vid)

bet365

Η αντίδραση του Μάρκο Λιβάια προς τον πάγκο της ΑΕΚ έπειτα από χαμένη ευκαιρία του Νέλσον Ολιβέιρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής.

Λάρισα - Λαμία με Novi Specials

Όλα κυλούσαν καλά για την ΑΕΚ, η οποία βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από το ημίχρονο, ενώ το δοκάρι του Ολιβέιρα στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να είχε τελειώσει ακόμα και το παιχνίδι. Στο 63' ο Πορτογάλος επιθετικός χάνει ακόμα μια ευκαιρία, προτιμώντας να τελειώσει μόνος του τη φάση, αντί να πασάρει στον Λιβάια μέσα στην περιοχή. Το τελείωμα του δεν ήταν καλό, ωστόσο από τον πάγκο της ΑΕΚ εισπράττει το χειροκρότημα θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονώσουν ψυχολογικά τον Ολιβέιρα κι ενώ ήδη η ΑΕΚ βρισκόταν με δύο γκολ μπροστά στο σκορ.

Εκείνη τη στιγμή, ο Λιβάια, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί από την τηλεοπτική κάλυψη, γυρνάει προς τον πάγκο και χειροκροτεί ειρωνικά για το γεγονός ότι εμψύχωσαν τον Ολιβέιρα για την ευκαιρία που έχασε. Ο Κροάτης έβγαζε νεύρα και ουσιαστικά ήταν εκτός κλίματος αγώνα, κάτι που επηρέασε και αυτό με τη σειρά του την εικόνα της Ένωσης, η οποία στη συνέχεια κατέρρευσε χάνοντας το ντέρμπι μέσα από τα χέρια της στο δεύτερο ημίχρονο.

Δείτε τη φάση με το ειρωνικό χειροκρότημα του Λιβάια εδώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα