Ολυμπιακός: Οι κάθετες του «Μπούχα» το... αντίδοτο στην γκρίνια (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι κάθετες του «Μπούχα» το... αντίδοτο στην γκρίνια (poll)

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε τον αποθέωσε δημόσια στις δηλώσεις του και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε για ακόμα μία αγωνιστική ένα γεμάτο και καλό ματς στον Ολυμπιακό.
Χωρίς υπερβολές ή... φανφάρες αυτήν την στιγμή ο «Μπούχα» είναι μαζί με τον Φορτούνη και φυσικά τους Τοροσίδη - Αβραάμ οι... παλιοσειρές των Ελλήνων από το ρόστερ του Ολυμπιακού και ας είναι ο Κρητικός χαφ μόλις 26 ετών. Ήταν το 2013 όταν είχε πάρει μεταγραφή από τον Εργοτέλη, μία ομάδα από την οποία τα προηγούμενα χρόνια είχε πάρει και άλλους παίκτες ο πειραϊκός σύλλογος. Για τον Μπουχαλάκη έχουμε αναλύσει και εξηγήσει και σε άλλες περιπτώσεις την... γκρίνια που υπάρχει και το πόσο ακραία και υπερβολική είναι με βάση την μεγάλη προσπάθειά του και όσα προσφέρει. Να θυμίσουμε επίσης πόσο δύσκολο είναι να επανέλθει σε τέτοιο επίπεδο παίκτης που είχε πάθει πέντε θλάσεις σε μία σεζόν.
Μία γκρίνια λοιπόν που έχει εισπράξει και φέτος κατά καιρούς ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να είναι από τους πιο σταθερούς και αξιόπιστους χαφ του Ολυμπιακού. Απέναντι στον Ατρόμητο ο Μπουχαλάκης από μέρους του φρόντισε να δώσει ξανά ηχηρές αγωνιστικές απαντήσεις. Ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Πειραιωτών με το οργανωτικό παιχνίδι να περνάει πολύ από τα πόδια του και φυσικά να μοιράζει στην αναμέτρηση αρκετές κάθετες προς στους συμπαίκτες του. Από τους λίγους παίκτες στο ρόστερ του Ολυμπιακού που αρέσκεται να παίζει τόσο στρωτά και με κάτω την μπάλα.
Μία από αυτές τις κάθετες ήταν η εξαιρετική πάσα στον Ποντένσε για το 1-0. Μία πάσα σαν πάρε βάλε στον Πορτογάλο που έκανε το σουτ για να βρει η μπάλα στον Γούτα και μετά στα δίχτυα του Μέγιερι. O «Μπούχα» - που έχει βγάλει ξανά φέτος πάσα για γκολ στον Ποντένσε - γενικά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μάλιστα ήταν και ένας βασικός λόγος που ο Ολυμπιακός κράτησε τόσο καλά το κέντρο μετά την αποβολή του Αβραάμ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ως γνωστόν ο Ποντένσε στις δηλώσεις του στάθηκε στο πόσο καλές κάθετες δίνει και στο πόσο κομβικό ρόλο έπαιξε στο να έχει δυνατό κέντρο με τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός.
Ο Μπουχαλάκης - που παραμένει σταθερά και στις κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας όπως και ο Τσιμίκας - φέτος στο πρωτάθλημα της SL1 έχει:
- 1 ασίστ
- 5 εύστοχα γεμίσματα
- 90 πάσες
- 22 κλεψίματα
- 3 επεμβάσεις
- 7 φάουλ υπέρ
Οι χρονιές του Μπουχαλάκη:
Φέτος σε 17 αναμετρήσεις: 2 ασίστ
'18-'19: Σε 30 αναμετρήσεις 2 γκολ και 1 ασίστ
'17-΄18: Σε 25 αναμετρήσεις 2 ασίστ
'16'-17: Σε 17 αναμετρήσεις 1 ασίστ
'15-'16: Σε 6 αναμετρήσεις 1 γκολ
'14-'15: Σε 16 αναμετρήσεις 2 γκολ και 3 ασίστ
'13-'14: Σε 31 αναμετρήσεις 2 γκολ και 2 ασίστ
'12-'13: Σε 40 αναμετρήσεις 6 γκολ και 2 ασίστ
'11-'12: Σε 2 αναμετρήσεις δεν είχε γκολ ή ασίστ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα