Ολυμπιακός: Ο Σουντανί ο πρώτος σκόρερ του στο πρωτάθλημα και 2ος πιο αποτελεσματικός επιθετικός του! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Σουντανί ο πρώτος σκόρερ του στο πρωτάθλημα και 2ος πιο αποτελεσματικός επιθετικός του! (poll)

bet365

Ο Χιλάλ Σουντανί έφτασε τα πέντε γκολ στην SL1, είναι πλέον πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα αλλά και 2ος πιο αποτελεσματικός επιθετικός του πίσω από τον Ελ Αραμπί.
Ο Αλγερινός άσος - που ως γνωστόν επέστρεψε και στην Εθνική της χώρας του - είχε ένα γκολ κόντρα στον Ατρόμητο με πέντε τελικές. Έφτασε έτσι τα πέντε τέρματα μετά από είκοσι τελικές στο πρωτάθλημα. Αυτήν την στιγμή ο Σουντανί μετά από 9 αναμετρήσεις στον Ολυμπιακό έχει 5 γκολ και 1 ασίστ, επιβεβαιώνοντας απόλυτα τα όσα έχουμε επισημάνει για το πως ο Πέδρο Μαρτίνς «έσωσε» τόσο την καριέρα την δική του όσο και των Σα και Σεμέδο. Είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού - παρότι δεν ήταν εξαρχής στα βασικά πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού και έμεινε και εκτός ευρωπαϊκής λίστας με τον Μαρτίνς πάντως να δείχνει πως τον υπολογίζει και να του κάνει την ανάλογη διαχείριση - στο πρωτάθλημα με πέντε γκολ έναντι τεσσάρων του Ελ Αραμπί, ο οποίος πάντως του έβγαλε την ασίστ για το γκολ του στο 2-0 με τον Ατρόμητο.
Ο Μαροκινός ήταν ο παίκτης που του είχε βγάλει ασίστ και στο γκολ του με την Λαμία. Επιπλέον ο Ελ Αρμπί Χιλάλ Σουντανί είναι 2ος σκόρερ στην κατηγορία μαζί με τον Τσιλιανίδη και τον Αραμπουλί.
Ειδικότερα ο Σουντανί έχει σκοράρει με:
- Μία φορά με τον Ατρόμητο παίζοντας 81 λεπτά
- Μία φορά με τον Βόλο αγωνιζόμενος 24 λεπτά
- Μία φορά με την Λαμία σε 94 λεπτά
- Δύο φορές με τον ΟΦΗ παίζοντας 82 λεπτά
- Έχει σκοράρει σε δύο ματς στην σειρά που έπαιξε καθώς μετά τον Βόλο είχε βάλει γκολ και με την Λαμία
* Επίσης έχει 1 ασίστ με την ΑΕΚ όπου αγωνίστηκε 60 λεπτά
Οι τρόποι που έχει βάλει γκολ:
- Με τον Βόλο με πλασέ μετά από γύρισμα του Κούτρη.
- Με την Λαμία με σουτ από κοντά από γύρισμα - ασίστ του Ελ Αραμπί.
- Με τον ΟΦΗ το πρώτο γκολ του στο ματς με κεφαλιά από σέντρα του Ποντένσε. Το 2ο με σουτάρα μετά από πάσα του Γκερέρο.
- Με τον Ατρόμητο με σουτ μετά από γύρισμα - ασίστ του Ελ Αραμπί. Την 2η που του βγάζει στο πρωτάθλημα.
Ο Σουντανί έχει επίσης στο πρωτάθλημα σε 530 λεπτά και 8 αγώνες:
- 29 πάσες
- 3 κεφαλιές
- 1 εύστοχο γέμισμα
- 2 κλεψίματα
- 12 φάουλ υπέρ του
Για τον Σουντανί πάντως ο Μαρτίνς έχει πολύ συγκεκριμένη άποψη για το πως πρέπει να χρησιμοποιείται και μάλλον έχει δίκιο. Ο έμπειρος άσος όταν παίζει σε πιο επιθετικό ρόλο σε ένα 4-4-2 ή ένα 4-4-1-1 αποδίδει πιο καλά διότι είναι ένας παίκτης με κίνηση, ποιότητα και που ξέρει να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί από την πλευρά του έχει 7 γκολ και 3 ασίστ σε 16 ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι πρώτος του σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις και ο αποτελεσματικός βάσει αναλογίας ευκαιριών με γκολ στο πρωτάθλημα, όπου έχει σκοράρει 4 φορές και έχει και 3 ασίστ.
Για την ακρίβεια σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Λίγκας έχει 4 γκολ σε 13 τελικές. Η ουσία είναι πως ο Σουντανί παραμένει ένα πολύ δυνατό επιθετικό όπλο του Μαρτίνς που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως στην συνέχεια θα του δώσει και άλλες λύσεις καθώς και άλλα γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα