Αναστασίου: «Εάν δεν προσέξεις με τον Ολυμπιακό μπορεί να σε... σκοτώσει»!

Δημήτρης Τομαράς
Αναστασίου: «Εάν δεν προσέξεις με τον Ολυμπιακό μπορεί να σε... σκοτώσει»!

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην ποιότητα του Ολυμπιακού αλλά και στην προσπάθεια των παικτών του Ατρόμητου.
Ο Γιάννης Αναστασίου είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το ματς με τον Ολυμπιακό: Καλησπέρα. Θα έλεγα ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι όσο το σκορ ήταν κοντά. Θέλαμε να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό, μία ομάδα ποιοτική που μπαίνει καλά στα πρώτα λεπτά. Για εμάς στην συνέχεια ήταν σημαντικό να ήμασταν ήρεμοι. Θέλαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα και στην αντίπαλη άμυνα. Χρειάζεται και τύχη γιατί τα παιδιά μου είπαν ότι το 1-0 βρήκε στα πόδια του Γούτα. Τα δύο λεπτά που δεχθήκαμε γκολ ήταν κομβικά. Είναι δύσκολο να γυρίσεις ματς στο Καραϊσκάκη. Κάναμε μία καλή προσπάθεια. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον ΟΦΗ.
Το ότι δεν απείλησε τόσο ο Ατρόμητος: Νομίζω στο α' μέρος είχαμε μία φάση με τον Γαρουφαλιά και μία με τον Γιακουμάκη που δεν πρόλαβε την πάσα του Νταβιώτη. Δεν είδα εάν η φάση αυτή ήταν οφσάιντ. Είχαμε και μία φάση που δεν δώσαμε καλά την πάσα. Υστερήσαμε στην τελική πάσα και την τελική ενέργεια. Εάν είχαμε πιο καθαρό μυαλό... Μας έβαλε όμως και πίεση ο Ολυμπιακός.
Το εάν φοβήθηκε για την έκταση του σκορ: Εάν παίζεις με μία καλή και ποιοτική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να σε... σκοτώσει εάν δεν προσέξεις. Δεν μπορούμε να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο με τον Ολυμπιακό. Είναι αυτή η ποιότητα του Ολυμπιακού και ατομικά επίσης δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Για εμάς ήταν ένα θετικό βήμα σήμερα. Βάλαμε δύσκολα και εάν είχαμε και την πιο καλή τελική πάσα θα είχαμε και πιο καλές προϋποθέσεις στην επίθεση.
Μπήκε το πρώτο γκολ, χάσαμε την συγκέντρωσή μας και μετά μπήκε το 2ο και... καθάρισε το ματς. Μας έχει στοιχίσει η έλλειψη συγκέντρωσης στα ματς με τις μεγάλες ομάδες. Και με την ΑΕΚ μας στοίχισε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα