Ο ΠΑΟΚ και η αγορά του Μίσιτς (pic)

Ο ΠΑΟΚ και η αγορά του Μίσιτς (pic)

Ο ΠΑΟΚ και η αγορά του Μίσιτς (pic)

bet365

Από το καλοκαίρι ο Γιόσιπ Μίσιτς έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του δανεισμού του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ειδική προσφορά* για τα ντέρμπι της Κυριακής | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι πρώτοι έξι μήνες στην Τούμπα δεν κύλησαν και με τον καλύτερο τρόπο. Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου είχε βρει τις σταθερές του στη μεσαία γραμμή, με τους Μαουρίσιο, Σάχοφ και Κάνιας, ενώ στο ρόστερ υπήρχε και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς γνώριζε ότι θα αποτελεί μια ενναλακτική λύση στο rotation της ομάδας, αλλά μετά τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί στον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας το καλοκαίρι πήρε φανέλα βασικού και δεν την έβγαλε από πάνω του.

«Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα έρθει η ευκαιρία. Μην ξεχνάτε ότι η ομάδα έπαιζε καλά, κέρδιζε, ήταν πρώτη κι ο Σάχοφ με τον Μαουρίσιο πήγαιναν πολύ καλά. Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλοί παίκτες! Πίστευα πάντα στον εαυτό μου, περίμενα την ευκαιρία μου. Το σημαντικό είναι να δουλεύεις στην προπόνηση και να είσαι έτοιμος όταν θα έρθει», είχε παραδεχθεί πρόσφατα ο Κροάτης μέσος, που είναι ο μοναδικός δανεικός ποδοσφαιριστής στο φετινό ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε στις 17 Ιανουαρίου του 2019 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για ενάμιση χρόνο και «οψιόν» αγοράς ύψους 2.250.000 ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αν και το όνομά του ενεπλάκη στα διάφορα μεταγραφικά σενάρια, που θέλουν την Σπόρτινγκ να ενδιαφέρεται για τον Λέο Ζαμπά και να ρίχνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τον Μίσιτς, στη Μικράς Ασίας έχουν αποφασίσει να αγοράσουν, είτε τον Ιανουάριο, είτε τον Ιούνιο τα δικαιώματα του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν συζητήσει με την πλευρά του Μίσιτς, «έχουμε χρόνο, ελπίζω να πάνε όλα καλά», λέει ο ίδιος, με τον Γιώργη Σαββίδη να απαντάει καταφατικά σε ερώτηση που του έγινε για το αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα