Ζαχίντ: «Κάνουμε βήματα προς την σωστή κατεύθυνση»

Ζαχίντ: «Κάνουμε βήματα προς την σωστή κατεύθυνση»

Gazzetta team
Ζαχίντ: «Κάνουμε βήματα προς την σωστή κατεύθυνση»

bet365

Ο Γκίας Ζαχίντ μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ αλλά και την πορεία του «τριφυλλιού» τις τελευταίες εβδομάδες...

Αναλυτικά όσα είπε στη web tv του ΟΠΑΠ:

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω και πάλι βοηθώντας την ομάδα, κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο δεν ήταν το καλύτερο μας, αλλά το παλέψαμε και νομίζω πως έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, φέραμε ισοπαλία με έναν πολύ περίεργο τρόπο στο 96».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι:

«Νομίζω κάνουμε βήματα προς την σωστή κατεύθυνση, βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, τα στατιστικά μας δεν ήταν τα καλύτερα και η ομάδα δείχνει πως μπορεί να βελτιωθεί, σε κάθε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα, παλεύουμε καλύτερα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Θα είναι ένα δύσκολο και καλό παιχνίδι, είναι πάντα δύσκολα, αλλά πάντα είναι ωραίο να παίζεις παιχνίδια σαν αυτό. Νομίζω θα βελτιωθούμε και θα ακολουθήσουμε την ίδια κατεύθυνση με τα προηγούμενα παιχνίδια, είναι ένα καλό παιχνίδι για εμάς για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα».

Για το στόχο του Παναθηναϊκού:

«Οι οπαδοί μας να περιμένουν να δουν μία δυνατή ομάδα. Δεν έχει φανεί ακόμα η ποιότητα αυτής της ομάδας, επίσης πρέπει να βελτιωθούμε στην έδρα μας και να πάρουμε περισσότερα “τρίποντα”».

Για το μέλλον του:

«Είμαι χαρούμενος που πετυχαίνω γκολ, δεν έχω συγκεκριμένο στόχο. Θέλω απλά να βοηθάω την ομάδα, είτε με γκολ, είτε με ασίστ. Αν βοηθάω την ομάδα είμαι χαρούμενος. Αγαπάω αυτό το μέρος, αγαπώ αυτόν τον σύλλογο, είναι πολύ ωραία και απολαμβάνω τον χρόνο μου εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα