Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπεκ, ξανά με Φαούστο και Κολοβό στο ντέρμπι

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπεκ, ξανά με Φαούστο και Κολοβό στο ντέρμπι

bet365

Έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ο Παναθηναϊκός, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τον Γιώργο Δώνη να μην υπολογίζει στον Μπεκ, αλλά να έχει διαθέσιμο και πάλι τον Φαούστο με τον Κολοβό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Γιώργος Δώνης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού με τον Μπεκ να μένει εκτός αποστολής, αλλά τον Φαούστο και τον Κολοβό να βρίσκονται εκ νέου σε αυτή.

Συγκεκριμένα, την αποστολή την αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Φαούστο, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα