Αποκλεισμός-μήνυμα σε Ντουάρτε

Αποκλεισμός-μήνυμα σε Ντουάρτε

Αποκλεισμός-μήνυμα σε Ντουάρτε

bet365

Ο Λερίν Ντουάρτε δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης σε προφανέστατο μήνυμα του Μίκαελ Ένινγκ στον Ολλανδό.

Ο έμπειρος μέσος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, μάλιστα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας κι αυτή η μεταγραφή αποτελεί το μεγαλύτερο λάθος που έκαναν οι «κίτρινοι» στον σχεδιασμό τους. Μέχρι στιγμής έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, είναι προφανές ότι δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου και ο αποκλεισμός του από την αποστολή ενόψει του αυριανού αγώνα (10/11,15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης, σαφέστατα στοιχειοθετεί τη μη ικανοποίηση του Ένινγκ για την πορεία του παίκτη. Κι αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά στην υπόθεση του Ολλανδού, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα