Πανιώνιος: Τιμωρία 15 ημερών στον Ζαμάνη

Gazzetta team
Πανιώνιος: Τιμωρία 15 ημερών στον Ζαμάνη

bet365

Με ποινή στέρησης εισόδου για 15 ημέρες και πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμώρησε το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Πανιώνιος Νίκο Ζαμάνη για την συμπεριφορά του στην αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου απέναντι στον Άρη.

Λέστερ - Άρσεναλ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Αναλυτικά η απόφαση:

«Δ/ ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν. Ζαμάνης (Δ/ντής Ποδοσφαίρου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 2/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»:

Για τη συμπεριφορά του κ. Ζαμάνη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου.

Επίσης επιβάλλει στον κ. Ζαμάνη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα