ΠΑΟΚ: Η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στην Ευρώπη! (pic)

ΠΑΟΚ: Η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στην Ευρώπη! (pic)

bet365

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας «τρέχουν» το καλύτερο αήττητο σερί εκτός έδρας σ’ ολόκληρη την Ευρώπη. Μετρούν 17 νίκες 4 ισοπαλίες στα τελευταία 21 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Το εκτός έδρας αήττητο σερί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το έγκυρο «transfermarkt.com», είναι το καλύτερο αυτή την στιγμή στην Ευρώπη.

Οι «ασπρόμαυροι» μετρούν 17 νίκες και 4 ισοπαλίες στα τελευταία 21 εκτός έδρας παιχνίδια, μετά την τελευταία ήττα τους από τον Αστέρα Τρίπολης (3-2) στις 4 Μαρτίου του 2018.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Σαχτάρ Ντόνετσκ με 16-0-0 και στην τρίτη η Λίβερπουλ με 10-4-0 στα τελευταία 14 εκτός έδρας παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ.

PAOK on top! #paok #thessaloniki #shakhtar #lfc #liverpool #liverpoolfc #klopp #benfica #atalanta #ajax #ajaxamsterdam #lask #fcsalzburg #apoel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Transfermarkt (@transfermarkt_official) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα