Κουτρουμπής: «Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κουτρουμπής: «Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Τα λάθη που έγιναν στο ματς με την ΑΕΛ και οδήγησαν στην ανατροπή του 2-0 δεν θέλει να δει ο Γιώργος Κουτρουμπής κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα επιδιώξει πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Κουτρουμπής είπε στην κάμερα του ΟΦΗ TV:

«Ήταν το πρώτο μου ματς ως βασικός με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος για αυτό γιατί είχα καιρό να αγωνιστώ. Δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα αλλά συνεχίζουμε τη δουλειά, κι εγώ προσωπικά για να τα πάω καλύτερα στο μέλλον.

Αυτή τη βδομάδα αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ που έχει να χάσει 44 ματς. Το βασικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο ματς με την ΑΕΛ και χάσαμε ένα παιχνίδι που προηγούμασταν με 2-0. Σίγουρα όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι όπως αυτό που έρχεται με τον ΠΑΟΚ, ανεβαίνει επίπεδο όλη η ομάδα και εμείς στην ψυχολογία μας. Αλλά όλα τα ματς δίνουν τρεις πόντους, έτσι και αυτό με τον ΠΑΟΚ, συνεπώς βλέπουμε αυτό το ματς όπως κάθε άλλο παιχνίδι. Θέλω να είμαστε επιθετικοί, ακόμα κι αν κερδίζουμε δεν πρόκειται να κλειστούμε ποτέ πίσω, θέλουμε ο κόσμος να χαίρεται το ποδόσφαιρο που παίζουμε και αυτό νομίζω το δείχνουμε και στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα