ΠΑΟΚ: Οι αναμνήσεις του Λάμπρου και το μήνυμα (pic)

ΠΑΟΚ: Οι αναμνήσεις του Λάμπρου και το μήνυμα (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Οι αναμνήσεις του Λάμπρου και το μήνυμα (pic)

bet365

O Λάζαρος Λάμπρου, όπως συνέβη και με τον Παναθηναϊκό, έμεινε εκτός αποστολής και από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με τον νεαρό επιθετικό να θυμάται τα… παλιά.

Επιστροφή στοιχήματος* στη EuroLeague και 400+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο νεαρός επιθετικός δεν έχει πάρει ευκαιρίες μέχρι τώρα στη σεζόν, καθώς δεν έχει καταφέρει να μπει στο rotation του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Λάμπρου μετράει λίγες μόνο παρουσίες στην 18αδα του ΠΑΟΚ, όχι όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον Πορτογάλο τεχνικό του «Δικεφάλου» να τον αφήνει εκτός κι από την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

«Αναμνήσεις από τότε που ήμουν ακόμα χαρούμενος», έγραψε ο Λάμπρου, στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, συνοδεύοντας φωτογραφίες από την περσινή του παρουσία στην Ολλανδία, με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ.

Throwback when I was still happy #healthy #active #with #people #who #trust #me

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lazaros Lamprou (@lazaros_lamprou) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα