Ολυμπιακός: Εκτός με Ατρόμητο λόγω κόπωσης ο Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Εκτός με Ατρόμητο λόγω κόπωσης ο Βαλμπουενά

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Εκτός με Ατρόμητο λόγω κόπωσης ο Βαλμπουενά

bet365

Ασχημα τα νέα για τον Ματιέ Βαλμπουενά με τον Γάλλο σταρ του Ολυμπιακού ο οποίος λόγω κόπωσης θα χάσει το ματς με τον Ατρόμητο.

Παναθηναϊκός - Βαλένθια με σούπερ προσφορά* & Novi Specials | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ο Ματιέ Βαλμπουενά και μπαίνει ξανά στα πιτς. Οπως έκαναν γνωστό οι Πειραιώτες, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός λόγω κόπωσης θα μείνει εκτός από το επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο και η επιστροφή του αναμένεται μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Για την ακρίβεια η ενημέρωση αναφορικά με τον Ματιέ Βαλμπουενά είναι πως στην διάρκεια της προπόνησης εμφάνισε κόπωση επί εδάφους του πρόσφατου τραυματισμού του. Να σημειωθεί πως στους δύο προηγούμενους αγώνες δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Για τον λόγο αυτό θα προφυλαχθεί από την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα