Μίσιτς: «Ο προπονητής πιστεύει σε μένα και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου» (vid)

Μίσιτς: «Ο προπονητής πιστεύει σε μένα και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου» (vid)

Μίσιτς: «Ο προπονητής πιστεύει σε μένα και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου» (vid)

bet365

Ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ κατέθεσε τις απόψεις του ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 10η αγωνιστική της Super League.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Σαββάτου (9/11) στο Ηράκλειο. «Είδα το παιχνίδι του ΟΦΗ εναντίον του Ολυμπιακού. Αγωνίστηκαν πολύ καλά. Δεν αρκέστηκαν στο να παίζουν με μεγάλες μπαλιές, είχαν καλή ανάπτυξη. Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη.

Τι έχει αλλάξει και βλέπουμε έναν διαφορετικό Μίσιτς το τελευταίο χρονικό διάστημα;

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός ότι προπονούμαι καλά και δίνω ότι έχω στο γήπεδο. Κάνω καλές εμφανίσεις και αισθάνομαι πως παίζω καλά, όπως και όλη η ομάδα. Έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής και θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Ο προπονητής πιστεύει σε μένα και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, προσπαθώντας να βελτιώνομαι συνεχώς».

Ο κόσμος ανέδειξε τον Κροάτη ως τον πολυτιμότερο παίκτη το μήνα Σεπτέμβριο κάτι που του δίνει έξτρα κίνητρο για την συνέχεια. «Ευχαριστώ τους φιλάθλους, αλλά δεν παίζω μόνος, αυτό το βραβείο πάει σε όλη την ομάδα».

Σ’ ότι αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την εικόνα που του άφησε η αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής ο Μίσιτς παραδέχθηκε πως «δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη μπήκαμε καλύτερα από την αρχή, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε ένα καθοριστικό γκολ. Στο τέλος πήραμε έναν βαθμό, που μας αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα, όταν βλέπουμε την συνολική εικόνα του αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα