Super League 1 για Nova: «Η Λίγκα επιλέγει την απευθείας επικοινωνία και όχι τις διαρροές»

Δημήτρης Τομαράς
Super League 1 για Nova: «Η Λίγκα επιλέγει την απευθείας επικοινωνία και όχι τις διαρροές»

bet365

Λίγες ώρες μετά τα όσα αναφέρθηκαν από μεριάς της NOVA υπήρξε επίσημη θέση της διοίκησης της Super League 1, που ξεκαθαρίζει ότι μιλάει απευθείας με τον κάθε εμπλεκόμενο και όχι μέσω διαρροών.
Η θέση της Λίγκας μετά τα όσα τονίστηκαν από τη NOVA: «H Super League, ως ο φορέας διοργάνωσης του κορυφαίου επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, σεβόμενη πρωτίστως το θεσμικό της ρόλο, επιλέγει την απευθείας επικοινωνία με τους εκπροσώπους των άλλων συνδεδεμένων, ή μη, με το χώρο του ποδοσφαίρου φορέων και όχι τη δια διαρροών δημόσια αντιπαράθεση, εφόσον προκύψει οποιοδήποτε ζήτημα ή αίτημα που χρήζει συζήτησης, ρύθμισης ή αντιμετώπισης.
Άλλωστε, όλοι όσοι έχουμε την νομική και ηθική υποχρέωση προστασίας και αναβάθμισης του ποδοσφαίρου, συμφωνούμε πως οι δημόσιες τοποθετήσεις, είτε ενσωματώνονται σε επίσημες ανακοινώσεις, είτε εκφράζονται δια της μεθόδου της «διαρροής» ή δημοσιευμάτων, θα πρέπει να χαρακτηρίζονται κυρίως από το βασικό συστατικό της ποιοτικής πληροφόρησης του φίλαθλου κοινού και σε κάθε περίπτωση να μη δημιουργούν περιβάλλον αρνητισμού, ή ακόμη χειρότερα πλαίσιο δημόσιας αντιπαράθεσης.
Ας μιλάμε λοιπόν, όλοι ανεξαιρέτως, λιγότερο και ας αφήσουμε ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους να απολαύσουν το Πρωτάθλημα Super League, το οποίο κατά γενική παραδοχή, αυτές τις πρώτες εννέα αγωνιστικές, στέλνει μόνο θετικά μηνύματα μέσα από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα