Παναθηναϊκός: Νέος αρχιπροπονητής της ακαδημίας ο Σάμιος!

Παναθηναϊκός: Νέος αρχιπροπονητής της ακαδημίας ο Σάμιος!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Νέος αρχιπροπονητής της ακαδημίας ο Σάμιος!

bet365

Ο Βαγγέλης Σάμιος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό και αναλαμβάνει επικεφαλής των ακαδημιών, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr!

Νέος επικεφαλής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού θα είναι ο Βαγγέλης Σάμιος, όπως ενημέρωσε το απόγευμα της Πέμπτης η «πράσινη» ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του gazzetta.gr!

Ο Σάμιος συμφώνησε προφορικά με το «τριφύλλι» και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να υπογράψει και να πιάσει άμεσα δουλειά στο Κορωπί. Ο Σάμιος που κατά το παρελθόν εργάστηκε για αρκετά χρόνια στα τμήματα υποδομής των «πρασίνων» και γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση, επιστρέφει στον σύλλογο και αναλαμβάνει αρχιπροπονητής.

Ο έμπειρος τεχνικός έλυσε την συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ, όπου εργαζόταν ως τεχνικός διευθυντής την τελευταία διετία και είχε συμβόλαιο μέχρι το 2021. Μάλιστα για να συμβεί αυτό κάλυψε ο ίδιος την ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε, καθώς ήταν μεγάλη του επιθυμία να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα