ΟΦΗ: Η τριάδα φωτιά πίσω από τον φορ

ΟΦΗ: Η τριάδα φωτιά πίσω από τον φορ

Γιώργος Ντυμένος
ΟΦΗ: Η τριάδα φωτιά πίσω από τον φορ

bet365

Χάρις τους Ναμπί, Σεμέδο, Τσιλιανίδη οι Κρητικοί ξεκινούν τα παιχνίδια τους στο «Γεντί Κουλέ» από το… 2-0

Τον ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί το Σάββατο ο ΟΦΗ και οι κρητικοί που χαρακτηρίζονται ως η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, «απειλούν» το αήττητο των Θεσσαλονικιών. Το κενό του Μεγιάδο στον άξονα προβάλει, και ορθώς, μεγάλο, όμως την ίδια στιγμή επιστρέφει ο Νέιρα και θα έχουν ατόφια τη… δύναμη πυρός τους. Δηλαδή την τριάδα πίσω από τον φορ, που αποτελείται από τους Ναμπί, Σεμέδο, Τσιλιανίδη. Αναγράφεται με αλφαβητική σειρά και μέχρι στιγμής δείχνει σε θέση να κάνει άνω-κάτω την οποιαδήποτε άμυνα.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο πως τη μόνη φορά που «έσπασε» φέτος ήταν στον Βόλο, όπου ο Ναμπί δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού και ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-0, στο μόνο μέχρι στιγμής παιχνίδι του στη χρονιά που έμεινε «άσφαιρος». Οι προαναφερθέντες ιδιαίτερα στο «Γεντί Κουλέ» παρουσιάζονται… σεληνιασμένοι και το γεγονός πως ο ΟΦΗ μετρά εκεί το απόλυτο (4χ4) με επιμέρους σκορ 12-3… λέει πολλά. Αν προσέξουμε τις… επιδόσεις τους, αντικατοπτρίζονται…

*Αθροιστικά σε 4 παιχνίδια στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» έχουν σημειώσει 7 γκολ (Σεμέδο 4, Τσιλιανίδης 3) και μετρούν 4 ασίστ (Ναμπί 3, Τσιλιανίδης 1). *Την ίδια στιγμή μαζί έχουν βγάλει 44 τελικές (από 15 Ναμπί, Σεμέδο και 14 ο Τσιλιανίδης). Δηλαδή κατά μέσο όρο ο ΟΦΗ στην Κρήτη ξεκινά τα παιχνίδια του έχοντας 10,4 τελικές από τους τρεις, plus ότι φτιάξουν οι υπόλοιποι. Το νούμερο είναι πολύ μεγάλο.

*Ο Ναμπί διαθέτει πολύ καλά χτυπήματα σε στημένες μπάλες και οι άλλοι δύο πλαγιοκοπούν συχνά. Αθροιστικά στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις μετρούν 23 εύστοχα γεμίσματα (Τσιλιανίδης 10, Ναμπί 7, Σεμέδο 6).

*Την ίδια στιγμή επειδή παίζουν το 1vs1, τους γίνονται φάουλ που συνήθως είναι κοντά στα αντίπαλα καρέ και «βγάζουν» στατικές μπάλες για τον ΟΦΗ. Σε 4 παιχνίδια έχουν καταλογιστεί 14 υπέρ της τριάδας, δηλαδή σχεδόν 5 κατά μέσο όρο.

Σε… απλά ελληνικά ο ΟΦΗ παίρνει από την τριάδα σε κάθε αναμέτρησή του στην Κρήτη κατά μέσο όρο σχεδόν 2 γκολ, επιπλέον 8 τελικές, 1 ασίστ, κοντά 6 εύστοχα γεμίσματα και 4 με 5 στατικές μπάλες. Αν το Σάββατο… επιβεβαιωθούν οι σχετικοί αριθμοί, τότε μπορεί να ελπίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα