Πλάνο αλλαγών από τον Ένινγκ

Πλάνο αλλαγών από τον Ένινγκ

Gazzetta team
Πλάνο αλλαγών από τον Ένινγκ

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ δείχνει την πρόθεση αλλαγών στο βασικό σχήμα του Άρη ενόψει του αγώνα (10/11, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ντάνι Λάρσον να διεκδικεί θέση βασικού.

Το πλάνο των αλλαγών που έχει στο μυαλό του ο Γερμανός τεχνικός αφορούν τη μεσοεπιθετική γραμμή καθώς στην άμυνα δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει πρόσωπα. Εξάλλου στα αμυντικά άκρα, δεν δείχνει να υπολογίζει κανέναν άλλον πλην των Ντάνιελ Σούντγκρεν, Μιχάι Κόρχουτ. Στο κέντρο της άμυνας η διατήρηση των Βέλεθ, Ροζ, θα εξαρτηθεί από το αν ο πρώτος θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει στον τετρακέφαλο. Σε περίπτωση που δεν είναι σε θέση να παίξει, τότε ο Γιώργος Δεληζήσης θα έχει θέση στην 11αδα. Ματίγια και Λούκας Σάσα θεωρούνται αναντικατάστατοι στον χώρο της μεσαίας γραμμής και πάμε στην αντίστοιχη μεσοεπιθετική.

Ο Ένινγκ σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ντάνιελ Λάρσον, αυτό δείχνει μέσα από τις δοκιμές του στις προπονήσεις. Αν ο Σουηδός επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά, τότε είτε ο Νικολάς Ντιγκινί θα μεταφερθεί στον άξονα αντί του Μπρούνο Γκάμα είτε ο Γάλλος δεν θα είναι στις πρώτες επιλογές. Αυτό θα εξαρτηθεί και από την απόφαση του 54χρονου προπονητή για τον Μάρτιν Τόνσο καθώς και ο Αργεντίνος είναι στις σκέψεις του Ένινγκ για την αρχική ενδεκάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα