Παναιτωλικός: Ερωτηματικά για τον ορισμό Τζοβάρα (pic)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Ερωτηματικά για τον ορισμό Τζοβάρα (pic)

bet365

Στον Παναιτωλικό δεν κρύβουν την δυσφορία τους για τον ορισμό του διαιτητή Τζοβάρα στο ματς με τον Βόλο όπως φαίνεται και από την ανάρτηση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας των «καναρινιών», Χρήστου Στούμπου, στα social media.

Δεν έκατσε καθόλου καλά στον Παναιτωλικό ο ορισμός του διαιτητή Τζοβάρα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο. Στο Αγρίνιο έχουν πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του στα ματς με Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης και ορισμός του στον σαββατιάτικο αγώνα όπως ήταν λογικό προκάλεσε αρχικά παγωμάρα αλλά και δυσφορία.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού μέσω του Υπεύθυνου Επικοινωνίας, Χρήστου Στούμπου, αφήνουν ερωτηματικά γύρω από την σχέση του εν λόγω διαιτητή με παράγοντες της Λαμίας, η οποία - επί του παρόντος - είναι άμεσος αντίπαλος των «καναρινιών» στην μάχη της παραμονής.

Δείτε την ανάρτηση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας του Παναιτωλικού:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα