Η επιμονή της Μαλάτιασπορ και η άρνηση του Ιντέγε

Η επιμονή της Μαλάτιασπορ και η άρνηση του Ιντέγε

Η επιμονή της Μαλάτιασπορ και η άρνηση του Ιντέγε

bet365

Οι Τούρκοι σκοπεύουν να επιμείνουν για την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε αλλά ο Νιγηριανός επιθετικός του Άρη είναι αρνητικός σε κάθε ενδεχόμενο αποχώρησης από τους «κίτρινους», πολλώ δε μάλλον να αγωνιστεί στην Τουρκία.

Άνθρωποι της τουρκικής ομάδας είχαν βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στις αρχές του Οκτώβρη. Ο λόγος της παρουσίας του ήταν ο έμπειρος επιθετικός καθώς φέρονται να έχουν αποφασίσει να καταθέσουν πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο επόμενο διάστημα έχουν προγραμματίσει να τον δουν από κοντά σ’ ένα ακόμη παιχνίδι. Επί του παρόντος όμως, η όλη ιστορία είναι… άδικος κόπος. Κι αυτό διότι ο παίκτης είναι αρνητικός σε κάθε σενάριο αποχώρησής του από τον Άρη, κυρίως μετακόμισής του στο τουρκικό Πρωτάθλημα το οποίο γνωρίζει και είναι αρνητικός.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Νιγηριανός συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα τόσο με τον ατζέντη του όσο και με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη. Με τον πρώτο συμφώνησαν να μην «προταθεί» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθότι έχει αποφασίσει να παραμείνει στον Άρη. Με τον κ. Καρυπίδης επίσης συζήτησαν το θέμα, ο Ιντέγε ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα των «κίτρινων» να μην αποδεχθεί καμία πρόταση πώλησής του γιατί θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν στον Άρη. Η στάση του 31χρονου επιθετική είναι ξεκάθαρη, απόλυτη και σταθερή, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ανεξαρτήτως των ταξιδιών των ανθρώπων της Μαλάτιασπορ, δεν έχει την παραμικρή πρόθεση μετακόμισης στην Τουρκία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα