ΠΑΟΚ: Ανέβασαν ρυθμούς, αλλά δεν προλαβαίνουν…

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ανέβασαν ρυθμούς, αλλά δεν προλαβαίνουν…

bet365

Ο Χοσέ Μαουρίσιο και ο Φερνάντο Βαρέλα μπορεί να μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά αυτό θα γίνει μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Στο αμυντικό κομμάτι έριξαν το βάρος ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του στην προπόνηση της Τετάρτης (6/11).

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η μέρα του αγώνα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ πλησιάζει και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επικεντρώνει την προσοχή του στο πως θα έρθει το τρίποντο στο Ηράκλειο.

Οι Κρητικοί έχουν αποδείξει ότι είναι μία εξαιρετική ομάδα ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του το γνωρίζουν και έχουν ρίξει το βάρος στο κομμάτι της αμυντικής τακτικής.

Στο συγκεκριμένο τομέα ήταν αφιερωμένη σχεδόν όλη η προπόνηση της Τετάρτης (06.11). Μετά από ένα παιχνίδι κατοχής και κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, οι παίκτες δούλεψαν με τον Πορτογάλο τεχνικό στο αμυντικό transition και την γενικότερη συμπεριφορά της ομάδας όταν αυτή αμύνεται.

Στα του ιατρικού δελτίου, οι Χοσέ Μαουρίσιο και Φερνάντο Βαρέλα ανέβασαν ρυθμούς στα προγράμματά τους και πλέον μετρούν αντίστροφα για την επανένταξή τους στο υπόλοιπο γκρουπ. Ατομικό έκανε και ο Πόντους Βέρνμπλουμ .

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (07.11) θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα