Ξάνθη: Κλήθηκαν στις Εθνικές τους Ντίρεσταμ και Καμαρά

Gazzetta team
Ξάνθη: Κλήθηκαν στις Εθνικές τους Ντίρεσταμ και Καμαρά

bet365

Στην Εθνική ομάδα της Γουινέας κλήθηκε ο Μίκαελ Ντίρεσταμ, ενώ σε αυτή της Μαυριτανίας ο Κασά Καμαρά.

Στις υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών ομάδων των χωρών τους κλήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Ο Μίκαελ Ντίρεσταμ θα ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της Γουινέας για τα παιχνίδια με το Μάλι (14/11) και τη Ναμίμπια (17/11) στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής. Ο Κασά Καμαρά θα συμμετάσχει με την Εθνική Μαυριτανίας στην ίδια διοργάνωση, στις αναμετρήσεις με το Μαρόκο και την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Αμφότεροι, θα απουσιάσουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας από τις 11 έως τις 19 Νοεμβρίου.

Στην Εθνική Ελλάδος Νέων Κ-19 κλήθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ξάνθης Κωνσταντίνος Θυμιάνης και Γιάννης Φάκκης για να μετάσχουν στην προετοιμασία και στον προκριματικό γύρο του 19ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο από τις 10 έως τις 20 Νοεμβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα