ΠΑΟΚ: Δεν προλαβαίνει ο Μαουρίσιο τη μάχη της Κρήτης

ΠΑΟΚ: Δεν προλαβαίνει ο Μαουρίσιο τη μάχη της Κρήτης

ΠΑΟΚ: Δεν προλαβαίνει ο Μαουρίσιο τη μάχη της Κρήτης

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ ακολούθησε και στην προπόνηση της Τρίτης (5/11) ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η προπόνηση της Τρίτης (5/11) ήταν αφιερωμένη στην κυκλοφορία και τα τελειώματα, με τον Χοσέ Μαουρίσιο, όπως συνέβη με Φερνάντο Βαρέλα και Πόντους Βέρνμπλουμ, να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, που για τον Φερέιρα θεωρείται σημαντικός και κομβικός, θα επιδιώξει προς το τέλος της εβδομάδας να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, αλλά δύσκολα θα προλάβει τη μάχη της Κρήτης κόντρα στον ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου (9/11).

Πιο αναλυτικά:

«Γεμάτη ποδόσφαιρο ήταν η προπόνηση της Τρίτης (05.11) στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι ασχολήθηκαν με την κυκλοφορία της μπάλας και έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.

Οι Φερνάντο Βαρέλα, Χοσέ Μαουρίσιο και Πόντους Βέρνμπλουμ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, συνεχίζοντας τον αγώνα που δίνουν για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Την Τετάρτη (06.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα