ΠΑΟΚ: Η παθιασμένη ομιλία του Αμπέλ! (vid)

ΠΑΟΚ: Η παθιασμένη ομιλία του Αμπέλ! (vid)

ΠΑΟΚ: Η παθιασμένη ομιλία του Αμπέλ! (vid)

bet365

Η ομιλία του Αμπέλ Φερέιρα προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο κέντρο του γηπέδου της Τούμπας, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, και το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού.

Η κίνηση του Αμπέλ Φερέιρα να συγκεντρώσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τους συνεργάτες του στο κέντρο του γηπέδου, μετά το τέλος του ισόπαλου (2-2) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ήταν ακόμη μια κίνηση που δεν την βλέπουμε εύκολα στα ελληνικά γήπεδα.

Η πωρωτική ομιλία του Πορτογάλου τεχνικό είχε τη δική της σημασία για τον ίδιο τον 40χρονο προπονητή του «Δικεφάλου», ο οποίος επέλεξε αυτό το στιγμιότυπο και το «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram χρησιμοποιώντας μόνο μία φράση: «Πάμε»!

Les go! #paokfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abel Ferreira (@coachabelferreira) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα