Ασπρόμαυρο respect για την αγκαλιά Μπουζούκη σε Βιεϊρίνια (vid)

Ασπρόμαυρο respect για την αγκαλιά Μπουζούκη σε Βιεϊρίνια (vid)

bet365

Η σκηνή με πρωταγωνιστές τον Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Γιάννη Μπουζούκη δεν πέρασε απαρατήρητη και σχολιάστηκε θετικά τόσο από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, όσο και τον Γιώργη Σαββίδη.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν ήταν απλά ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ντέρμπι της Τούμπας. Για άλλη μια φορά ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι ένας παίκτης – κόσμημα των ελληνικών γηπέδων, παίζοντας καταλυτικό ρόλο και στο περιστατικό με τον Σωκράτη Διούδη, μετά τη λήξη του αγώνα.

Λίγα λεπτά νωρίτερα και προτού οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μπουν στα αποδυτήρια, ο Γιάννης Μπουζούκης, την ώρα της έντασης και του αναβρασμού στον αγωνιστικό χώρο, αγκάλιασε τον αρχηγό του «Δικεφάλου».

Αυτή η κίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού δεν πέρασε απαρατήρητη από τους «ασπρόμαυρους» και τον Γιώργη Σαββίδη, ο οποίος με ανάρτησή του έκανε λόγο για δυο «παικταράδες», ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «ανέβασε» το περιστατικό στα social media της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα